Zotac ekran kartları nasıldır?

Zotac ekran kartları nasıl? 5080 Super çıktığında almak istiyorum, bildiğiniz gibi ASUS ve MSI modelleri pahalı olacak. Zotac iyi olur mu?

Modeline göre değişebiliyor. Trinity modelleri nispeten daha serin çalışıyor. Twin Edge modelleri biraz fazla ısınıyor ama öyle aşırı da değil tabii. Benim RTX 3060 12 GB Twin Edge modeli, yük altında 70-75 derece civarı.

Fiyatı iyi olursa alınır.

İfadeler: GRL

ASUS almıştımda sanki yine ASUS alacağım gibi bilemiyorum ama bakalım fiyatlar ne olur bilinmiyor Palit ve Zotac da ASUS'tan biraz ısındırıyor galiba?

Zotac ekran kartları nasıl? 5080 Super çıktığında almak istiyorum, bildiğiniz gibi ASUS ve MSI modelleri pahalı olacak. Zotac iyi olur mu?
Yeni kartlar çıkmadan kesin yorum yapamayız.

Ayrıca model bazında bakılması lazım. Yoksa bir sonuç çıkaramayız.

Geçen haftalarda Palit Infinity 5070 almıştım 0 karttı, uzay sistemde bile 1080p FurMark ayarlarında 10 dakikada 70 dereceye çıkmıştı. Ama zamanında Zotac 3070 kullanmıştım, gayet başarılıydı.

Çöp değillerde fiyatları pahalı ASUS Prime kullanıyorum marka almak istedim diye aldım ama satacağım 5080 Super gelince hemen gider diye düşünüyorum.

hangi tarihte cıkacak belli mi?
2025 Aralık - 2026 Şubat arası çıkması bekleniyor. Bir ihtimal 5080 Süper briaz daha geç tanıtılabilir.

Çöp değillerde fiyatları pahalı ASUS Prime kullanıyorum marka almak istedim diye aldım ama satacağım 5080 Super gelince hemen gider diye düşünüyorum.
Aslında marka olmasının tek avantajı diyebiliriz.
2. elde kolay satılıyorlar genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…