Zotac, Palit ve INNO3D gibi markaların eksileri nelerdir?

luthienxd

Çalışkan
5080 almayı düşünüyorum ama stok beklemek istemiyorum. Birkaç yerde bu markaların ekran kartlarını buldum. Bunların premium kartlara nazaran eksileri nelerdir? Çok farkı var mı? Oyun performansı konusunda bir problem yaşar mıyım? VRAM değerleri aynı mı? Kafamda bu sorular var cevaplarsanız çok sevinirim.

Asus vb. markalarin kullandiklari komponentler, isi cozumleri cok kalitelidir. Ama OC yapilmayacaksa, UV yapilarak kullanilacaksa ucuz olan karti almak her zaman daha mantikli olandir. Ekran kartinda %3-5 artis yakalayacagim diye OC yapilmasina karsiyim. Kartin sogutucu blogunun kapasitesi belli. Asiri sartlarda zorlamanin hic geregi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markaların eksilerinden ziyade kendi aralarında ayrılmalarının en büyük nedenleri malzeme kaliteleri, soğutma performansı, fan mimarileri/sayıları, tasarımı gibi değerler olabilir. Bir de direkt marka adının fiyat farkı var. Gönlümde Zotac hiçbir zaman yer edinemedi. Ancak bir Palit ve INNO3D kartı düşünmeden satın alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…