29229

Çalışkan
ZTE F601.v7 ONT seri numarası (sn) nasıl değiştirilir, yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-13 114615.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-13 114615.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran görüntüsü 2025-12-13 113957.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-13 113957.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:

Eski mesajına yazacaktım buraya yazayım. ONT almamanı tavsiye etmemin sebebi buydu. ONT'ye gömülü bilgilerin çoğunu değiştirmek için Telnet/SSH/root girişi lazım. Bunu da yapmak için linkteki uygulama lazım.

Önce ONT'deki config'i kaydediyorsun. Uygulama ile şifreli config'i deşifre ediyorsun. Sonra config'e payload yükleyip tekrar doğru algortima ile geri şifreliyorsun uygulama sayesinde. Ondan sonra bu config'i ONT'ye geri yüklüyorsun ve dua ediyorsunki ONT çalışmaya devam ediyor ve tuğla olmuyor.

Ondan sonra root ve Telnet sayesinden istediğin şeyi değiştirebiliyorsun. SN, MAC, LOID vb.

Ama çok sıkıntı iş. Ben buna iki ay önce karışacaktım ama ben bile vazgeçtim.

Vaktin olduğunda burada yazanları oku. Aynı ONT ve versiyonda kendi bilgilerini girmeye çalışanlar var.

Eski mesajına yazacaktım buraya yazayım. ONT almamanı tavsiye etmemin sebebi buydu. ONT'ye gömülü bilgilerin çoğunu değiştirmek için Telnet/SSH/root girişi lazım. Bunu da yapmak için linkteki uygulama lazım.

Önce ONT'deki Config'i kaydediyorsun. Uygulama ile şifreli Config'i deşifre ediyorsun. Sonra Config'e payload yükleyip tekrar doğru algortima ile geri şifreliyorsun uygulama sayesinde. Ondan sonra bu Config'i ONT'ye geri yüklüyorsun ve dua ediyorsunki ONT çalışmaya devam ediyor ve tuğla olmuyor.

Ondan sonra root ve telnet sayesinden istediğin şeyi değiştirebiliyorsun. SN, Mac, loıd vb.

Vaktin olduğunda burada yazanları oku. Aynı ONT ve versiyonda kendi bilgilerini girmeye çalışanlar var.

Hocam siz anlıyorsunuz bu işlerden ben pek anlamam, ONT uçarsa uçsun önemli değil uzaktan bağlanıp uğraşma şansınız var mı? Nokia ONT'yi Huawei ile değiştirdin sadece sn yi değiştirdim sorunsuz bağlandı ZTE ONT'yi merak etiim şimdi

Cihaz seri numarası ve PON seri numarası farklı şeyler.

PON ve LOID ZTE'de aynı zaten.

PON şifresi de PON seri numarası ile aynı ZTE'de. Yani ikinci fotodaki sayfaya hem SN hem Password olarak Nokia ONT'nin PON seri numarasını girin ve deneyin.

Cihaz seri numarası ve PON seri numarası farklı şeyler.

PON ve loıd ZTE'de aynı zaten.

PON şifresi de PON seri numarası ile aynı ZTE'de. Yani ikinci fotodaki sayfaya hem sn hem password olarak Nokia ONT'nin PON seri numarasını girin ve deneyin.

Önce ONT'deki Config'i kaydediyorsun. Uygulama ile şifreli Config'i deşifre ediyorsun. Sonra Config'e payload yükleyip tekrar doğru algortima ile geri şifreliyorsun uygulama sayesinde. Ondan sonra bu Config'i ONT'ye geri yüklüyorsun ve dua ediyorsunki ONT çalışmaya devam ediyor ve tuğla olmuyor.

Ondan sonra root ve telnet sayesinden istediğin şeyi değiştirebiliyorsun. SN, Mac, loıd vb.

Hangi uygulama ile Config. Bin dosyasını düzenleyeceğim hocam.

Son düzenleme: