Bu modem Türk Telekom logolu ve mevcut elimde. Ancak TurkNet ile kullandığım için sürekli sorun yaşıyorum (daha doğrusu kullanamıyorum). AP olarak da kullanamıyorum. DH’de bir kullanıcı root erişimi elde ettiğini iddia ediyor ama nasıl yapılacağı detaylı anlatılmamış. Verdiği hazır Config.bin dosyasını da sistem uyumsuz kabul ediyor. Bu root erişimini elde etmenin hiçbir yolu yok mudur?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba hocam, bir gelişme var mı acaba bu konuda. Aynı modeme ben de sahibin ve bahsettiğiz forumdaki yazıyı uyguladım, üzerine epey uğraştım ama sonuç alamadım.Bu modem Türk Telekom logolu ve mevcut elimde. Ancak TurkNet ile kullandığım için sürekli sorun yaşıyorum (daha doğrusu kullanamıyorum). AP olarak da kullanamıyorum. DH’de bir kullanıcı root erişimi elde ettiğini iddia ediyor ama nasıl yapılacağı detaylı anlatılmamış. Verdiği hazır Config.bin dosyasını da sistem uyumsuz kabul ediyor. Bu root erişimini elde etmenin hiçbir yolu yok mudur?
Ferdi Burak
Becerikli
- Makaleler
- 1
Merhaba https://techolay.net/sosyal/konu/zte-h168a-v2-root-kullanicisi-aktiflestirme.186212/ bu konudaki paylaşımda aynı modelde root işlemi yapılmış uygulayıp geri dönüş yaparsanız v2.1 sürümünü desteklediğini belirtebiliriz.
Hocam, dediğim gibi H168A v2.1 modeme sahibim. Bu yöntemi denedim, root kullanıcısı olarak giriş yapmayı başarabildim. Adımları aynen takip ettim, ekstra bir şey yapmadım.Merhaba https://techolay.net/sosyal/konu/zte-h168a-v2-root-kullanicisi-aktiflestirme.186212/ bu konudaki paylaşımda aynı modelde root işlemi yapılmış uygulayıp geri dönüş yaparsanız v2.1 sürümünü desteklediğini belirtebiliriz.
Ferdi Burak
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bilgilendirme için teşekkür ederiz.Hocam, dediğim gibi H168A v2.1 modeme sahibim. Bu yöntemi denedim, root kullanıcısı olarak giriş yapmayı başarabildim. Adımları aynen takip ettim, ekstra bir şey yapmadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-