Rehber ZTE H168A V2 ve 2.1 root kullanıcısı aktifleştirme

Hocam fiber adresinize hangi tarihte gelecek? Fiber için başvuru yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay bitmeden geleceğini düşünüyorum.

Cihazın sorunlu olduğuna emin oldum, akıl sağlığım için emekli ettim. GitHub'a firmanın bir kısmını ekledim, bakabilirsin.

Uğraşmak istiyorsan GitHub'dan indir, açık halde verdim, sadece sıkıştırdım. Firma kaldırabilir, sertifikaları falan var içinde.

Merhaba hocam mesajınızı yeni gördüm kesinlikle bu işe bir şans daha vereceğim, modem hangi sürümdeyken aldın uart mi kullandınız?(2023 yazılımı gibi görünüyor)

Merhaba hocam mesajınızı yeni gördüm kesinlikle bu işe bir şans daha vereceğim, modem hangi sürümdeyken aldın uart mi kullandınız?(2023 yazılımı gibi görünüyor)
23 versiyonu. UART denedim ama başarısız, şifre istiyor ve elimizdekiler çalışmıyor. Çok kırpılmış yazılım, SCP yok, Dropbox çalışmıyor, TFTP'ye ayar yapıp alabildim.

23 versiyonu. UART denedim ama başarısız, şifre istiyor ve elimizdekiler çalışmıyor. Çok kırpılmış yazılım, SCP yok, Dropbox çalışmıyor, TFTP'ye ayar yapıp alabildim.
Muhtemelen eski surumdesiniz yedek dosya verebilir misin repoya

Muhtemelen eski surumdesiniz yedek dosya verebilir misin repoya
Yedek aldım ama bulamadım, hafıza entegresi sökülü pazar günü geri takarım yedek eklerim repoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…