O zaman da yazılıp atıp sıfırlarlar, şuan bu durumda kalması daha iyi. Reset atma işi çok uzun iş kısaca belli aralıklarla bağlanıyor CRC durumuna bakıyor ona göre reset atıyor. Bu modem ve VDSL altyapıda bolca macera yaşadım, belki video çeker anlatırım bilmiyorum.
Hocam fiber adresinize hangi tarihte gelecek? Fiber için başvuru yaptınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ay bitmeden geleceğini düşünüyorum.

Cihazın sorunlu olduğuna emin oldum, akıl sağlığım için emekli ettim. GitHub'a firmanın bir kısmını ekledim, bakabilirsin.

Uğraşmak istiyorsan GitHub'dan indir, açık halde verdim, sadece sıkıştırdım. Firma kaldırabilir, sertifikaları falan var içinde.

Bu ay bitmeden geleceğini düşünüyorum.

Cihazın sorunlu olduğuna emin oldum, akıl sağlığım için emekli ettim. GitHub'a firmanın bir kısmını ekledim, bakabilirsin.

Uğraşmak istiyorsan GitHub'dan indir, açık halde verdim, sadece sıkıştırdım. Firma kaldırabilir, sertifikaları falan var içinde.
Merhaba hocam mesajınızı yeni gördüm kesinlikle bu işe bir şans daha vereceğim, modem hangi sürümdeyken aldın uart mi kullandınız?(2023 yazılımı gibi görünüyor)

Merhaba hocam mesajınızı yeni gördüm kesinlikle bu işe bir şans daha vereceğim, modem hangi sürümdeyken aldın uart mi kullandınız?(2023 yazılımı gibi görünüyor)
23 versiyonu. UART denedim ama başarısız, şifre istiyor ve elimizdekiler çalışmıyor. Çok kırpılmış yazılım, SCP yok, Dropbox çalışmıyor, TFTP'ye ayar yapıp alabildim.