Detaylar
Kim cevapladı?Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Diğer forumda da yazdım buraya da yazayım neden bir ürünü aldıktan sonra yorumlatıyorsunuz ürün almadan önce sorulur ona göre alınır. Ürün %99 operatör çıkması veya o tarz bir şey zaten fiyatını kesinlikle hak etmiyor konu açın yardımcı olacaklardır.
FMMX
Yetkin
Para çok olunca öyle oluyoDiğer forumda da yazdım buraya da yazayım neden bir ürünü aldıktan sonra yorumlatıyorsunuz ürün almadan önce sorulur ona göre alınır. Ürün %99 operatör çıkması veya o tarz bir şey zaten fiyatını kesinlikle hak etmiyor konu açın yardımcı olacaklardır.
FMMX
Yetkin
Router özelliği var üründe.VDSL2 modemi neden gigabit internet için kullanıyorsunuz? Router alsanız daha mantıklı olmaz mıydı?
Benim demek istediğim kullanmayacağınız VDSL modem özelliğine para vermek yerine router özelliğine para vermeniz mantıklı olmaz mıydı? Modemi ucuza mı temin ettiniz?
FMMX
Yetkin
Yani oldukça uygun fiyatlı geldi diyebilirim.Benim demek istediğim kullanmayacağınız VDSL modem özelliğine para vermek yerine router özelliğine para vermeniz mantıklı olmaz mıydı? Modemi ucuza mı temin ettiniz?