Sipariş verdim 3611'i bakalım o ne yapacak
İade almıyorlar. Orada bir tanıdık vardı o aradı ne yaptın diye, dedim modem berbat çıktı abi, getir bir sorunu varsa gönderelim baksınlar dedi, ucuz etin yahnisi abi cekmiyo wifi, modemin arızalı olduğunu sanmıyorum dedim. Sonraki gün modem kendi kendine reset atmaya basladi. Dün arayuzden çalışma saatinden bakarak fark ettiğim 3 kez reset atmis. 4.de ben kullanıyordum oyundaydim bir anda gitti. Hb'dan keenetic aldım, o gelince sorun cikartmazsa bunu vericem garanti servis neyse biraz da onları yorayim. Her ay gondericem öyle azıcık iş yapsınlar çok boşlar
Bu arada 5ghz denedim bir süre. 2,4'e rahmet okuttu valla. İkisi açık oto geçiş, ikisi açık oto geçiş kapalı ve sırayla biri açık biri kapalı olarak 2,4 ve 5ghzi denedim. Yani haksızlık olmasın modeme diye çok uğraştım ama 14 yıllık yarım yamalak çalışan alet ondan çok daha iyi. Oyuna girerken korkudan eski modeme geçiyorum. Zte zırt pırt kopuyo ya da bir anda yavaşlıyor.
Keeneticten de hiç umudum yok, bir sürü insan bakır altyapıda mediatek çöp diyo, onların haklı olduğunu tahmin ediyorum. Broadcomlu model bakıyorum Almanya Hollanda falan oralarda bulursam arkadaşlara falan rica edip yollaticam. Telekomdaki tanıdık 2bine mesh al, keeneticten yine ucuza gelir dedi ama modemin bir duvar arkasında 2 metre uzağında mutfakta telefonla online oyun oynayamıyorum. En olmadık anda kopuyo wifi. İşlemciye dair de hala bir şey bulamadım, bir daha bulaşmayalim bu neyse diye çok baktım ama yok. Keenetic bunu servise gondericem, oradan gelince içini açıp bakarım