Maalesef o konuda tecrübeli değilim. Pek mantıklı bir fikir değil açıkçası böyle bir cihaz için.
Hocam, cihazı emekliye ayırdım zaten, brick olması bile önemli değil. AI, boş veya önemli olmayan MTD'lerin birine yazalım, boot kısmına da kod ekleyelim. O seçeneği seçersen onunla başlasın dedi. Hafıza çipini sökmem gerek; NAND olduğu için CH341 ile okumak, yazmak uğraştırır gibi geliyor.

Hocam, cihazı emekliye ayırdım zaten, brick olması bile önemli değil. AI, boş veya önemli olmayan MTD'lerin birine yazalım, boot kısmına da kod ekleyelim. O seçeneği seçersen onunla başlasın dedi. Hafıza çipini sökmem gerek; NAND olduğu için CH341 ile okumak, yazmak uğraştırır gibi geliyor.
Siz bilirsiniz hocam dediğim gibi pek tecrübem yok.

Bence cihazı tuğla etmeyin, OpenWrt topluluğuna destek olabiliriz belki, tabii BCM çip kullanmıyorsa (Broadcom 63xxx). OpenWrt deneyimim biraz var. Yadigar WA801ND V3 cihazının bir kütüphanesini (libmnltiny paketi) ki bu en önemli kütüphane olmakla birlikte bu olmadan sistem açılmıyormuş. SFT brck oldu, o bütün deneyimlerimi onda kazanmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cihazı tuğla etmeyin, OpenWrt topluluğuna destek olabiliriz belki, tabii BCM çip kullanmıyorsa (Broadcom 63xxx). OpenWrt deneyimim biraz var. Yadigar WA801ND V3 cihazının bir kütüphanesini (libmnltiny paketi) ki bu en önemli kütüphane olmakla birlikte bu olmadan sistem açılmıyormuş. SFT brck oldu, o bütün deneyimlerimi onda kazanmıştım.
Ya hero ya merro. Zaten koca bir çöp, internet sorunlarımın başını çekiyormuş, değiştirince CRC azaldı. Ayrıca fanı söktüm, akıl almaz şekilde ısınıyor; olsa bile verimli değil, cihazla uğraşmak gerek. DSL çalışmayacağına eminim ama biri econetlere portlamış, denemek istiyorum. En azından RAM'de çalışsa güzel olur, test ederim. Aynı özellikte olan ekstra DSL vezir iken bu rezil oluyor.

Hocam IV ve Key buluyorum sonrası gelmiyor dosyayı xml yapamıyorum okunabilecek hiçbir yani olmuyor ne eksik yapıyor olabilirim key ve Iv buluyoruz kullanıyoruz maç ve seri no ile birlikte asla ortaya okunabilir birşey çıkmıyor.
Rootlu ve stok config'i ekledim. Bu arada firmwareden MAC adresini kaldırmıştım.