Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şöyle yapın o zaman; Bu bilgisayara girip disk sayfasına sağ tıklayıp Ağ Konumu Ekle'ye basın. Özel bir ağ konumu seç>ftp linkini yazın>kullanıcı adı admin olacak bitirin. öyle girin.Entere basıyorum ama hiçbir şey olmuyor adrese girmeye bile çalışmıyor.
1'den sonra FTP portunu da girmeniz lazım. Mesela IP 168.192.1 ve FTP'de yazan port 12 ise 168.192.1. 12 yazacaksınız. Sizde port 21.
21'i yazdığımda bulunamadı diyordu o olmadan yazdım ve oturum açma kısmı geldi.
Dosya Ekleri
Maxtorices
Uzman
21'i yazdığımda bulunamadı diyordu o olmadan yazdım ve oturum açma kısmı geldi.
Ayrıntılara basın. IPv4 adresini ve DNS sunucularını söyleyin.
192.168.1.1Eki Görüntüle 123032
Ayrıntılara basın. IPv4 adresini ve DNS sunucularını söyleyin.
Maxtorices
Uzman
Sanırım siz başka ftp'ye girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Arayüzden ana sayfaya girin oradan Cihaz listesi kısmından USB Aygıtlarına bakın. Kusura bakmayın arayüzlerimiz aynı olmadığından size elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışıyorum. Bazı şeyler faklı.
Sanırım siz başka FTP'ye girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Arayüzden ana sayfaya girin oradan cihaz listesi kısmından USB aygıtlarına bakın. Kusura bakmayın arayüzlerimiz aynı olmadığından size elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışıyorum. Bazı şeyler faklı.
Öyle bir ayar yok bende.
Dosya Ekleri
Maxtorices
Uzman
Yerel Ağ'a girin bir de.
Böyle burası da geç cevap için kusura bakmayın.
Dosya Ekleri
Maxtorices
Uzman
Ceza yediğim için yazamadım.
Sambaya geçin oradan USB Depolama Aygıtının Takılı Olduğu Tespit Edildikten Sonra Oto. Açılır'ı işaretleyin sonra Alttaki İsimsiz'i açık yapın. Sonra USB Printer Server'e geçin. Alttaki Açık seçeneğini seçin. Sonra sağdaki USB Enable'ye geçin. Alttan açık seçeneğini işaretleyin. Uygulaya basın. Daha sonra bu sefer windowsta değil de Internet üzerinden Chtome'ye ftp:// / yazın ve bana ekran görüntüsü atın.
Ceza yediğim için yazamadım.
Sambaya geçin oradan USB Depolama Aygıtının Takılı Olduğu Tespit Edildikten Sonra Oto. Açılır'ı işaretleyin sonra Alttaki İsimsiz'i açık yapın. Sonra USB Printer Server'e geçin. Alttaki Açık seçeneğini seçin. Sonra sağdaki USB Enable'ye geçin. Alttan açık seçeneğini işaretleyin. Uygulaya basın. Daha sonra bu sefer Windows'ta değil de Internet üzerinden Chtome'ye ftp:// / yazın ve bana ekran görüntüsü atın.
Hala olmuyor bütün ayarlar böyle
Dosya Ekleri
Maxtorices
Uzman
Sizden tarayıcıdan girmenizi istedim. Tarayıcıdan adrese girip ekran görüntüsü atın lütfen.