Elma ısıran 40

Üstün
Yer
Cupertino
Maç heyecanım hiç yok gibi hissediyorum, hem ülke gündemi hem de Türk futbolunun geldiği çirkin atmosfer nedeniyle... Yine de hobimiz olan futbolu dostça konuşabiliriz. Bugünkü maçtan ne bekliyorsunuz? Ben Galatasaraylı olmama rağmen Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Maç heyecanım hiç yok gibi hissediyorum, hem ülke gündemi hem de Türk futbolunun geldiği çirkin atmosfer nedeniyle... Yine de hobimiz olan futbolu dostça konuşabiliriz. Bugünkü maçtan ne bekliyorsunuz? Ben Galatasaraylı olmama rağmen Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Evrenler arası müthiş derbi hakem(?) hatalarıyla(!) 0-0 biter diye düşünüyorum.

Fenerbahçe kazanır.

Mourinho'dan, Jesus gibi muadili rakipleri yenememe serisini devam ettirmesini bekliyorum. Bir yanım Fenerin kazanmasını istiyor diğer yanım Mou'nun yine berbat bir sonuç alıp ilk 5'deki takımları yenememe serisinin devam etmesini istiyorum.

Galatasaray olmayan oyununu devam ettirdiği sürece yenilir. Futbolda ne olacağı bugün nasıl çıkacakları belli olmaz ama Fenerbahçe kazanır gibi görünüyor. Galatasaraylıyım.
Dön Muslera'ya, Muslera Abdülkerim'e versin, Abdülkerim de Barış'a ya da Osimhen'e şişirsin. Bu taktiği kahvedeki adam bile oynatır. Okan'ın son 3 aydır oynattığı oyun sadece bu.