2015-2020 arası sadece Zula oynardım, hatta yerli yetmezdi yabancı e-sporculara denk gelebilmek için yabancı sunuculara da girerdim. Ne zaman ki ses kasma ayarını bozdular, o gün bıraktım oyunu.

İşin P2W kısmı vardı fakat şöyle söyleyeyim, aim ve tecrübe noktasında geliştikten sonra m468 ile quantum susturucusu olanlara bile rahatlıkla kafa tutabiliyordum. He dersen ki o kadar uğraşana kadar CS oynasan çok daha rahat ilerlerdin, ona bir şey diyemem. O dönemde sistemler zayıftı o yüzden Zula'ya başlamıştık. Zaten iki üç sene bu şekilde takıldıktan sonra ben de hesabı az adam etmiştim işte nedir silahıma + basıp quantum çıkarmıştım başka bir şeye gerek olmuyordu zaten.

Yazar burada ne demek istedi?

Zula'ya başlamayın. :)

2015-2020 arası sadece Zula oynardım, hatta yerli yetmezdi yabancı e-sporculara denk gelebilmek için yabancı sunuculara da girerdim. Ne zaman ki ses kasma ayarını bozdular, o gün bıraktım oyunu.

İşin P2W kısmı vardı fakat şöyle söyleyeyim, aim ve tecrübe noktasında geliştikten sonra M468 ile quantum susturucusu olanlara bile rahatlıkla kafa tutabiliyordum. He dersen ki o kadar uğraşana kadar CS oynasan çok daha rahat ilerlerdin, ona bir şey diyemem. O dönemde sistemler zayıftı o yüzden Zula'ya başlamıştık. Zaten iki üç sene bu şekilde takıldıktan sonra ben de hesabı az adam etmiştim işte nedir silahıma + basıp quantum çıkarmıştım başka bir şeye gerek olmuyordu zaten.

Yazar burada ne demek istedi?

Zula'ya başlamayın. :)

Tamamen kendi imkanlariyla yaptiklari bir oyun her oyunun kendine ait ozelligi var. Zula tabii ki digerleri gibi olamaz yoksa rakipleri cok. Sahsen oynanis tarzini begenmedigim icin hiç oynamadim ama buyuk bir şey basardilar. Keske biraz mekanikleri gelistirselerdi boylece dunya capinda CS'ye rakip olabilirlerdi. Farkli modlar vs. ekleyebilirlerdi.