mehmetcanwt

Uzman
Yer
Samsun
Bende Zxhn H168a v2.1 Vodafone modem var, bir de VR400 modem/router var. Vodafone'un dışında bir modem takinca zaten DSL'den bilgi almıyor, modem yaklaşık 1 2 saat sonra geliyor. Modemi yanlışlıkla kaparsam tekrar 1 2 saat beklemem gerekiyor o yüzden zorunlu ZTE modem kullanacağım ama o modem de aşırı kötü. Ben kötü modemden DSL alıp routera nasıl aktarım yaparim? Bridge mode diye bir şey duydum ama ZTE'de bridge mode yok sadece ADSL ve VDSL kullanıcı adi giriş yeri var. Yardımcı olur musunuz veya arayıp söylersem Vodafone başka modem kullanmama izin verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garipmiş bu. Neden almıyor? Kullanıcı adı ve şifreye ek olarak Mac klonlama denediniz mi?

Evet MAC adresini kopyaladım yani VR400'de MAC adresi kopyalama 1 adet bölge vardı orasi da DSL ID şifre girme yerinde Vodafone'un modeminin MAC adresini girdim, hala DSL bağlantı için minimum 1 2 saat beklemem gerekiyor. Modemi hep açık bırakmak da iyi bir şey değil gittikçe hız düşüyor cok çalışınca geceleri yeniden başlamasını istiyorum, sabah kalkiyorum internet yok, sinir bozucu biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'u arayıp sorun ya da başka operatöre geçin.

Vodafone'u arayıp deneyeceğim en sonunda başka operatör ile çözeceğim Türk Telekom altyapısı olduğu için onu düşünüyorum ailem TurkNet'i kabul etmiyor.

Abi bir de şeyi sormak istiyorum TP-Link Archer AX23 v1.20 open wrt destekliyor sence nasıl bir modem bilgin var mı Wi-Fi 6 ve gigabit portlu ve sunduğu özelliklere gore aşırı ucuz router olarak kullanacağım.

Aradım illa gelip bakalım dediler gelecekler mis şeyi merak ediyorum fiberlerde olan ONT cihazı gibi bir DSL cihazi mevcut mu direk ONT'den aldığım kabloyu router in WAN portuna takip internet almak için.

Son düzenleme: