2 29432 Becerikli Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 485 Beğeniler 376 19 Şubat 2026 #21 R1sHeX dedi: 500 Mbps için 900 TL. 1000 Mbps için 1.000 TL olarak teklif ettiler. Stabil bir bağlantı yakalasam 1000 Mbps geçeceğim ama bu sorunlar canımı sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende TT kullanıyordum yeni TurkNet'e geçtim azıcık olsa da sorun kalmadı.
R1sHeX dedi: 500 Mbps için 900 TL. 1000 Mbps için 1.000 TL olarak teklif ettiler. Stabil bir bağlantı yakalasam 1000 Mbps geçeceğim ama bu sorunlar canımı sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bende TT kullanıyordum yeni TurkNet'e geçtim azıcık olsa da sorun kalmadı.
R R1sHeX Gelişen Katılım 16 Şubat 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 1 19 Şubat 2026 #22 29432 dedi: Bende TT kullanıyordum yeni TurkNet'e geçtim azıcık olsa da sorun kalmadı. Genişletmek için tıkla... Altyapı sadece Türk Telekom var. TurkNet geçsem de altyapı yine Türk Telekom olacak. Fark neyden kaynaklanabilir onu oturtamıyorum kafamda. Router desem routerı kendim alıp değiştirebilirim.
29432 dedi: Bende TT kullanıyordum yeni TurkNet'e geçtim azıcık olsa da sorun kalmadı. Genişletmek için tıkla... Altyapı sadece Türk Telekom var. TurkNet geçsem de altyapı yine Türk Telekom olacak. Fark neyden kaynaklanabilir onu oturtamıyorum kafamda. Router desem routerı kendim alıp değiştirebilirim.
2 29432 Becerikli Katılım 5 Aralık 2025 Mesajlar 485 Beğeniler 376 19 Şubat 2026 #23 Bende kopmalar takılmalar oluyordu bir şey izlerken onlar falan çoğu gitti.
KS KS C cengiz26 Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 1 19 Şubat 2026 #24 R1sHeX dedi: Hocam bu değerleri hangi ayarlarla elde ettiniz. Bana da yardımcı olabilir misiniz? Şu linkteki gibi bir sorunum var benim de; https://techolay.net/sosyal/konu/turk-telekom-update-latency-sorunu.179457/ Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. cengiz26 dedi: Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. Genişletmek için tıkla... Qos ayarı varsa modeminizde çözülür hocam Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2026-02-19 191821.webp 47,5 KB · Görüntüleme: 25 Ekran görüntüsü 2026-02-19 191833.webp 12,8 KB · Görüntüleme: 32
R1sHeX dedi: Hocam bu değerleri hangi ayarlarla elde ettiniz. Bana da yardımcı olabilir misiniz? Şu linkteki gibi bir sorunum var benim de; https://techolay.net/sosyal/konu/turk-telekom-update-latency-sorunu.179457/ Genişletmek için tıkla... Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. cengiz26 dedi: Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. Genişletmek için tıkla... Qos ayarı varsa modeminizde çözülür hocam
R R1sHeX Gelişen Katılım 16 Şubat 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 1 20 Şubat 2026 #25 cengiz26 dedi: Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. Qos ayarı varsa modeminizde çözülür hocam Genişletmek için tıkla... Qos de sadece yükleme değerini mi sınırlandırdınız? Upload değerinizde herhangi bir sınırlandırma var mı? Birde kendimin dediğiniz modem hangi marka model hocam?
cengiz26 dedi: Bu şekilde yaptım Hocam deneme yanılma yolu ile 2 bilgisayar bir tv bağlı cihaza modem kendimin. Qos ayarı varsa modeminizde çözülür hocam Genişletmek için tıkla... Qos de sadece yükleme değerini mi sınırlandırdınız? Upload değerinizde herhangi bir sınırlandırma var mı? Birde kendimin dediğiniz modem hangi marka model hocam?
KS KS C cengiz26 Başarılı Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5 Beğeniler 1 21 Şubat 2026 #26 R1sHeX dedi: Qos de sadece yükleme değerini mi sınırlandırdınız? Upload değerinizde herhangi bir sınırlandırma var mı? Birde kendimin dediğiniz modem hangi marka model hocam? Genişletmek için tıkla... 2 sinde yaptım sınırlandırma hocam modem zyxel, modem önemli değil Qos ayarı varsa modemde olur.
R1sHeX dedi: Qos de sadece yükleme değerini mi sınırlandırdınız? Upload değerinizde herhangi bir sınırlandırma var mı? Birde kendimin dediğiniz modem hangi marka model hocam? Genişletmek için tıkla... 2 sinde yaptım sınırlandırma hocam modem zyxel, modem önemli değil Qos ayarı varsa modemde olur.