Şimdikinden çok çok daha iyi olur. Güçlü bir router.
Bütün özelliklerini şuradan inceleyebilirsin.

Bunun bir de AX72 Pro modeli var. Bütçe darsa düşünülebilir.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Eski modemi Türk Telekoma geri vereceğiz. Direkt sizin önereceğiniz modemi kullanacağız.

Modem kurumun ortasında bulunuyor ve etrafında 3 oda var, hiçbirinde kolon yok. Şu anki modem bile kurumun her yerinde çekim alanına sahip ama bağlantı problemi yaşanıyor.

Sizin de söylemlerinize göre önerdiğiniz modemi tek başına kullanmak anlık 30 WIFI kullanıcısı için yeterli olur diye düşünüyorum. Bu konuda hemfikir misiniz hocam?

WAN kullanıcı adını ve şifrenizi Müşteri hizmetlerinden isteyip, cihaza girmeniz yeterli. Bazen firmanın bu bilgiyi paylaşmadığını söyleyenler de var. Öyle bir durum yaşarsanız. Ofisten biri şu an kullandığınız cihazın içinden klonlayarak alabilir. Yöntemi şöyle, ihtiyaç olursa adım adım gerçekleştirince hallolur.

Firma adı önemsiz.

Şimdikinden çok çok daha iyi olur. Güçlü bir router.
Bütün özelliklerini şuradan inceleyebilirsin.

Bunun bir de AX72 Pro modeli var. Bütçe darsa düşünülebilir.

WAN kullanıcı adını ve şifrenizi Müşteri hizmetlerinden isteyip, cihaza girmeniz yeterli. Bazen firmanın bu bilgiyi paylaşmadığını söyleyenler de var. Öyle bir durum yaşarsanız. Ofisten biri şu an kullandığınız cihazın içinden klonlayarak alabilir. Yöntemi şöyle, ihtiyaç olursa adım adım gerçekleştirince hallolur.

Firma adı önemsiz.

Yardımlarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim hocam. İlk gönderdiğiniz amazon linkindeki ürünü sipariş geçeceğiz.

Kullanıcı adı ve şifre için ise önce müşteri hizmetlerini arayacağız eğer vermezlerse dediğiniz yöntemi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim tekrar.

Yardımlarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim hocam. İlk gönderdiğiniz amazon linkindeki ürünü sipariş geçeceğiz.

Kullanıcı adı ve şifre için ise önce müşteri hizmetlerini arayacağız eğer vermezlerse dediğiniz yöntemi deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim tekrar.
Hayırlı olsun. Parasını ödediğin internetten verim alamamak sıkıntı gerçekten.

Teşekkürler. Gerçekten öyle, 1000 mbps hızında internet var ama akıcı şekilde video bile izlenemiyor zulüm gerçekten.

Hocam merhaba, sizi uzmanim.net'ten hatırlıyorum şimdi aklıma geldi :)

Bu arada modem geldi hocam, sizce en iyi verimi alabilmek için en doğru kurulum nasıl olmalı? Mutlaka yapmalısın dediğiniz ayarlamalar nelerdir?
Örneğin WIFI frekansı, 2.4GHz ayarı vs.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Gerçekten öyle, 1000 mbps hızında internet var ama akıcı şekilde video bile izlenemiyor zulüm gerçekten.

Hocam merhaba, sizi uzmanim.net'ten hatırlıyorum şimdi aklıma geldi :)

Bu arada modem geldi hocam, sizce en iyi verimi alabilmek için en doğru kurulum nasıl olmalı? Mutlaka yapmalısın dediğiniz ayarlamalar nelerdir?
Örneğin WIFI frekansı, 2.4GHz ayarı vs.
Oraya hiç üye olmadım. Geç görmüşüm mesajını, 2.4 GHZ ve 5GHZ birleşik kullanıyorum. Memnun kaldınız mı cihazdan ?

Oraya hiç üye olmadım. Geç görmüşüm mesajını, 2.4 GHZ ve 5GHZ birleşik kullanıyorum. Memnun kaldınız mı cihazdan ?
Anladım hocam sizinle aynı adda bir üye vardı.
Evet çok memnun kaldık hatta misafir WIFI bile kurduk. Çok stabil çalışıyor ve şu ana kadar hiç çökmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.

Evet çok memnun kaldık hatta misafir WIFI bile kurduk. Çok stabil çalışıyor ve şu ana kadar hiç çökmedi. Öneriniz için teşekkür ederim.
Çok sevindim. 🥹

Umarım sıkıntı olmaz.

Son düzenleme: