Merhaba, ADSL internet kullanıyorum. Bulunduğum bölgeye VDSL internet gelse de, hızda çok bir fark görmedim.
Aynı interneti başka biri kullandığında ise neredeyse her zaman bufferbloat problemi yaşıyorum.
ADSL internette bu sorunu çözmem mümkün mü? Şu anda Zyxel P-1302-T10D v3 modem kullanıyorum. Eğer bu sorunu çözebilecek bir öneriniz varsa, tavsiyelere açığım.
Merhaba, ADSL internet kullanıyorum. Bulunduğum bölgeye VDSL internet gelse de, hızda çok bir fark görmedim.
Aynı interneti başka biri kullandığında ise neredeyse her zaman bufferbloat problemi yaşıyorum.
ADSL internette bu sorunu çözmem mümkün mü? Şu anda Zyxel P-1302-T10D v3 modem kullanıyorum. Eğer bu sorunu çözebilecek bir öneriniz varsa, tavsiyelere açığım.
Bufferbloat sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. QoS (Quality of Service) Ayarlarını Yapın
Modem arayüzüne giriş yapın: Tarayıcınıza modemin IP adresini (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1) yazın.
Giriş yaptıktan sonra "QoS" sekmesini bulun.
QoS özelliğini etkinleştirin (varsa).
İnternet bağlantısı için öncelik ayarları yapın. Örneğin, video akışı ve oyun gibi uygulamalara daha yüksek öncelik verin, arka planda çalışan güncellemeler ve dosya indirmelerine daha düşük öncelik verin.
2. Bandwith Limitleme
Modem arayüzünde "Bandwidth Control" veya "Traffic Control" seçeneğini bulun.
Her bir cihazın alabileceği maksimum bant genişliğini belirleyin. Böylece bir cihazın aşırı kullanım yapmasının önüne geçebilirsiniz.
3. Firmware Güncellemeleri
Modeminizin yazılımını güncellediğinizden emin olun. Eski yazılımlar bufferbloat problemlerini artırabilir.
Modeminizin arayüzüne giderek güncellemeleri kontrol edin ve mevcut ise güncellemeyi yapın.
4. TCP/IP Ayarları
Bilgisayarınızdaki ağ ayarlarını kontrol edin.
Aşağıdaki adımları izleyin:
- "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ne gidin.
- "Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" seçeneğine tıklayın.
- Kullandığınız bağlantıya sağ tıklayın, "Özellikler"i seçin.
- "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)"’ü seçin ve "Özellikler"e tıklayın.
- "Gelişmiş"e tıklayın ve "TCP/IP" sekmesine gidin.
- "Windows’un TCP/IP hızlandırmalarını ayarla" seçeneğini etkinleştirin.
5. Modem Konumunu ve Kabloları Kontrol Edin
Modemin yerini uygun bir şekilde konumlandırın, sinyal interferanslarını azaltmak için.
ADSL kablolarının sağlam ve doğru bağlantıda olduğundan emin olun.
6. Alternatif DNS Kullanma
- Daha hızlı ve daha stabil bir internet deneyimi için alternatif bir DNS kullanmayı düşünün. Örneğin, Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) ya da Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanabilirsiniz.
Bu adımları uygulayarak bufferbloat sorununu azaltmayı deneyebilirsiniz. Uygulamalar sırasında herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.