Zyxel VMG3625-T50B modemin arayüzüne varsayılan bilgilerle giriş yapılamıyor

Merhabalar.

Gigafiber bağlandı ve VMG3625-T50B model numaralı (yeni tip) modem verildi ancak etikette yazan şifre ile giriş yapılamıyor web arayüzüne. Açıkçası sıfırlamaktan da çekiniyorum biraz. Default şifreyi değiştirmiş olma ihtimalleri var mı? Böyle bir sorun yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz? Sanırım Turknet de diğer operatörler gibi başlamış kullanıcılarını kısıtlamaya.

Modemde hata olmuştur. Böyle bir şey yapmazlar. Neden sıfırlamaktan çekiniyorsunuz?

Modemde hata olmuştur. Böyle bir şey yapmazlar. Neden sıfırlamaktan çekiniyorsunuz?
Etikette yazan Default arayüz şifresinin çalışmama ihtimalinden dolayı. Yani gelen teknisyen bunu neden değiştirir diye sorguluyor. Belki direkt Turknet tarafından farklı bi default şifre ile geldi kullanıcılar ulaşamasın diye. Mantıksız evet, ama Turknet de kervana katılmış olmasın?

Modemin arkasında modemin arayüz IP'si yazar? Genelde bu; 192.168.1.1 veya 1.2 olabilir. Dener misiniz?

Kullanıcı adı ve şifre genelde "admin" şeklindedir.

Kervana neden katılsın? Turknet OIM'de PPoE bilgileri bulunuyorken neden modem arayüzünü kapatsın? Turknet OIM'e yazabilirsiniz eğer reset atmak istemiyorsanız. Uzaktan sıfırlama işlemi deneyebilirler.

Modemin arkasında modemin arayüz IP'si yazar? Genelde bu; 192.168.1.1 veya 1.2 olabilir. Dener misiniz?

Kullanıcı adı ve şifre genelde "admin" şeklindedir.
Tüm kombinasyonları denedim olmuyor. Etikette yazanları denemeyi biliyorum merak etmeyin.

Kervana neden katılsın? Turknet OIM'de PPoE bilgileri bulunuyorken neden modem arayüzünü kapatsın? Turknet OIM'e yazabilirsiniz eğer reset atmak istemiyorsanız. Uzaktan sıfırlama işlemi deneyebilirler.
Benzer şekilde bir problem yaşayana denk gelmiş olma ihtimaliniz vardır diye o şekilde ilettim size sorunu. Neden olmasın? Sonuca ulaşınca güncellerim konuyu.

Benzer şekilde bir problem yaşayana denk gelmiş olma ihtimaliniz vardır diye o şekilde ilettim size sorunu. Neden olmasın? Sonuca ulaşınca güncellerim konuyu.
Öyle bir kısıtlama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…