kNecht
Yetkin
Bunu buldum ancak yine de sormak istedim. Kasayla modem yan yana o yüzden eski 30 metrelik kablomu kullanmayacağım. 0.5 veya 1 metrelik CAT 6 veya CAT7 kablo lazım.
Direkt Ugreen alabilirsin.
Bunu buldum ancak yine de sormak istedim. Kasayla modem yan yana o yüzden eski 30 metrelik kablomu kullanmayacağım. 0.5 veya 1 metrelik CAT 6 veya CAT7 kablo lazım.
Güzel Ugreen kaliteli alabilirsiniz
En yakın bikgisayarcıya gidip kestirebilirsiniz. Muhtemelen cat6 veya 7 olacaktır zaten.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? TurkNet modemin yanında 1 metrelik CAT6 kablosu veriyor. Belki modem kutusunun içerisinde vardır.
Biraz baktım, sanırım o saır kablo CAT5e olarak geçiyor. CAT6 ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Yine 1.000 mbps hız alabilirsiniz. Ufak tefek farklılıklar dışında işinizi maliyetsiz görür.TurkNet kullanıyorum da 1 tane sarı Ethernet kablosu var üstünde de hiçbir şey yazmıyor CAT6 mı 5 mi bilmiyorum.