GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. 1 metre uzunluğunda minimum CAT6 kablo arıyorum. Bütçe önemli değil ama F/P oranının iyi olmasını istiyorum.

Alıp geçin, indirimde mevcut.

Hocam bu nasıl sizce hem 75 TL'lik kuponumu kullanabiliyorum bunda.

Hocam bu nasıl sizce hem 75 TL'lik kuponumu kullanabiliyorum bunda.

Ugreen dışında kullanmayın zaten, Ugreen kablo konusunda hem kalitelidir, hem F/P'dir. Benim tüm kablolar HDMI kablosuna kadar hepsi Ugreen kullanıyorum.

Ugreen dışında kullanmayın zaten, Ugreen kablo konusunda hem kalitelidir, hem F/P'dir. Benim tüm kablolar HDMI kablosuna kadar hepsi Ugreen kullanıyorum.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Ben 20 metre CAT6 kablosunu birkaç ay önce 200 liraya mı ne aldım. Bu hani beyaz olanlardan. Test yaptığımda 850-900 mbps görüyorum. Tam olarak ikisi arasındaki fark nedir?

Hocam bilmediğimden soruyorum. Ben 20 metre CAT6 kablosunu birkaç ay önce 200 liraya mı ne aldım. Bu hani beyaz olanlardan. Test yaptığımda 850-900 mbps görüyorum. Tam olarak ikisi arasındaki fark nedir?

Aldığınız hız normal tam olarak zaten 1000 Mbps alamazsanız. Kalite farkı var aralarında.

Hocam bilmediğimden soruyorum. Ben 20 metre CAT6 kablosunu birkaç ay önce 200 liraya mı ne aldım. Bu hani beyaz olanlardan. Test yaptığımda 850-900 Mbps görüyorum. Tam olarak ikisi arasındaki fark nedir?

Arada fark yok hocam XXX CAT6'da aynı hızı verir Ugreen CAT6'da aynı hızı verir burada değişen dış kaplama kalitesi ile jak kalitesi.