0 faiz ile kredi çekilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan panotiq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 722
  • Etiketler Etiketler
    kredi
Kredi notlarına bak. Yeşil veya turuncu ise muhtemelen verirler. Ailede, SGK geçmişi vs. yoksa yüklü miktar paralar çok zor. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam normal kredi çekmek istesem çıkıyor ancak faizler çok yüksek öyle bir faiz ödemek istemiyorum şahsen.

Bankaların faizi çok yüksek geliyorsa köşebaşındaki tefeci Mustafa abine git, başka yolu yok. Ona da ödeme yapmazsan ampüte oluyorsun, denemeye değer.

Tefeci Mustafa abi bankadan daha fazla faiz alıyor.

Verirlerse alırsın da hepsi aynı anda vermez sanıyorum.

Bana verirler gibi geldi ancak nasıl ögrenebilirim bilemedim.

Haciz olayı kalktı alsalar bile aynı eşyadan 2 tane olması lazım. Tefeciye bulaşma bankaya borcun olsun tefeciye olmasın. Eskisi gibi kredi, nakit avans gibi işlemler artık çok zor vermiyorlar. Bankaların durumları da hiç iyi değil ileride bankalar batarsa şaşırmam.

@panotiq başvurarak. Ayrıca ödeyemeyeceksen alma daha iyi. Kredi notunu aşırı kötü etkiler.

Odeyeceğim hocam odeyecek kadar para kazanıyorum her türlü öderim ancak toplu para lazım dediğim gibi her banka verir mi onu bir şekilde ögrenemem lazım ona göre tek tek çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…