Eğer mal, mülk yoksa o da mantıklı.Baştan desene... Biz de sandık ki bankaları tokatlayıp kaçacaksın.
Detaylar
Kim cevapladı?Pikachu
Uzman
Çekersin ama tek sorun şu, bankalarda belli bir limitin vardır, bu da kredi puanın ve gelirinle orantılıdır. Bankalar da genellikle %0 faizli kredileri, kredi kartından nakit avans olarak verir. Mesela bankalar sana maksimum 100 bin TL kredi kartı verebilecekse, bunu başvurduğun bankada tamamlarsan diğer banka sana limit açamaz. Genellikle iki bankadan alabilirsin, kredi puanı iyi biri için bir bankanın tüm limiti doldurduğunu hiç görmedim, ama üçüncü banka için o ay ya da 4-5 ay içinde alamama şansın yüksek. Bunu öğrenmenin en kolay yolu tabi başvurmak.
Alawar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yapan vardır belki, ben hiç görmedim. Rakamın bir kısmını nakit avans olarak veriyorlar o da KKB ortak limite tabii dendiği gibi. 2-3 banka ve 30 binden fazlasını çok bekleme. Çekebiliyorsan da çek zaten, hiçbir şey yapmasan dahi düşük riskli bir fona koyarsın.
moneymoon
Yetkin
Kredi limitinizi ve kredi skorunuzu sarsmayacak bir durumsa yapılabilir bende iki bankadan toplam 30K kadar bi tutarı çekmiş ve borsayla borcu kapatıp üstüne 27K bir kazanç elde etmiş birisi olarak öneririm, ödeme gücünüz varsa fazladan toplu para göz çıkarmaz faizsiz taksitle alınan bir ürün gibi düşünün.
Kredi limitinizi ve kredi skorunuzu sarsmayacak bir durumsa yapılabilir bende iki bankadan toplam 30k kadar bir tutarı çekmiş ve borsayla borcu kapatıp üstüne 27k bir kazanç elde etmiş birisi olarak öneririm, ödeme gücünüz varsa fazladan toplu para göz çıkarmaz faizsiz taksitle alınan bir ürün gibi düşünün.
O yüzden çok mantıklı geldi bana da zaten kişi başı 50k gibi bir miktar çıkar mı ki acaba her banka 10k veriyor.
Çekersin ama tek sorun şu, bankalarda belli bir limitin vardır, bu da kredi puanın ve gelirinle orantılıdır. Bankalar da genellikle %0 faizli kredileri, kredi kartından nakit avans olarak verir. Mesela bankalar sana maksimum 100 bin TL kredi kartı verebilecekse, bunu başvurduğun bankada tamamlarsan diğer banka sana limit açamaz. Genellikle iki bankadan alabilirsin, kredi puanı iyi biri için bir bankanın tüm limiti doldurduğunu hiç görmedim ama üçüncü banka için o ay ya da 4-5 ay içinde alamama şansın yüksek. Bunu öğrenmenin en kolay yolu tabii başvurmak.
Hocam zaten çok bir şey istemiyorum kişi başı 50k çıksa yeterli olur bence çıkar gibi.
moneymoon
Yetkin
Akbank 25K, QNB 20k, Garanti 20K, Enpara 20K, İş bankası 25K, Denizbank 15K, Teb 25K veriyormuş (baktığım kaynak Hangikredi'nin bildirimleri), ben 10K Enpara 10K Finans şeklinde gitmiştim aslında ikisi de aynı banka ama vermişlerdi üzerinden geçti.O yüzden çok mantıklı geldi bana da zaten kişi başı 50k gibi bir miktar çıkar mı ki acaba her banka 10k veriyor.
Akbank 25k, QNB 20k, garanti 20k, Enpara 20k, İş Bankası 25k, DenizBank 15k, TEB 25k veriyormuş (baktığım kaynak Hangikredi'nin bildirimleri), ben 10k Enpara 10k finans şeklinde gitmiştim aslında ikisi de aynı banka ama vermişlerdi üzerinden geçti.
Hocam 6ay ödeme ile 10k veriyorlar sence kişi başı 5 banka verir mi ona göre herkesten çekmeye başlayacağım.
moneymoon
Yetkin
Kredi puanlarına göre verebilirler büyük miktarlar değiller sorun olacağını sanmıyorum ancak inanın garanti veremiyorum, çok kredi kartı harcaması yapan birisi değilim büyük alışverişlerde dolandırılma riskine karşın yüksek limitli birkaç kart bulunduruyorum ancak pek bir bilgim yok.Hocam 6ay ödeme ile 10k veriyorlar sence kişi başı 5 banka verir mi ona göre herkesten çekmeye başlayacağım.
Kredi puanlarına göre verebilirler büyük miktarlar değiller sorun olacağını sanmıyorum ancak inanın garanti veremiyorum, çok kredi kartı harcaması yapan birisi değilim büyük alışverişlerde dolandırılma riskine karşın yüksek limitli birkaç kart bulunduruyorum ancak pek bir bilgim yok.
Tamamdır hocam 3 bankadan direkt 95k 3ay ödemeli çekeceğim 55k da 6ay ödemeli çekmeyi düşünüyorum hem de tüm bankalardan çekmeme gerek kalmaz bayramdan sonra yapmayı planlıyorum oluyorsa bilgilendiririm yardımcı olan herkese teşekkürler.