Detaylar
Kim cevapladı?Tüm bankalardan aynı anda çekemezsiniz. Şansınız iyiyse 2 bankadan çekebilirsiniz. Kredi verilirken daha önceden yapılan başvurulara da bakıyorlar. 2024 yılında mümkün değil...
Tüm bankalardan aynı anda çekemezsiniz. Şansınız iyiyse 2 bankadan çekebilirsiniz. Kredi verilirken daha önceden yapılan başvurulara da bakıyorlar. 2024 yılında mümkün değil...
Tüm bankalar vermez diyorsun yani tüm bankalardan ailemin de adına çekmeyi düşünüyordum.
- Makaleler
- 20
Yapma, değmez.
Neden değmesin anlayamadım?
Dediklerim tek bir kişi için geçerli. Her bireye kredi çektirme iyi bir fikir değil. Yarın acil bir durumdan ötürü yüksek miktara ihtiyacınız olursa vermezler veya acısını fena çıkarırlar. Düşük vadeler, yüksek ödemeler vs. kabus olabilir.
Dediklerim tek bir kişi için geçerli. Her bireye kredi çektirme iyi bir fikir değil. Yarın acil bir durumdan ötürü yüksek miktara ihtiyacınız olursa vermezler veya acısını fena çıkarırlar. Düşük vadeler, yüksek ödemeler vs. kabus olabilir.
Ödeyebilecek durumum var ama toplu para lazım araç almayı düşünüyorum.
- Makaleler
- 20
Baştan desene... Biz de sandık ki bankaları tokatlayıp kaçacaksın.Ödeyebilecek durumum var ama toplu para lazım araç almayı düşünüyorum.
İşin ucunda EU falan varsa olabilir. TR banaklarını bu ara diğer devletler iplemiyor. Cem Uzan misali...Baştan desene... Biz de sandık ki bankaları tokatlayıp kaçacaksın.
Baştan desene... Biz de sandık ki bankaları tokatlayıp kaçacaksın.
Yok hocam ya