0 RPM Zero fan özelliğini kapatmak ekran kartına zarar verir mi?

mesut123

Çalışkan
Arkadaşlar ekran kartında oyun oynarken fanı yüksek derecelerde kullanmadığı için yani 70 derecede iken mesela %30 %40 arasında kullandığı için fan ayarlarında AMD Adrenalin Edition'da kendim ayarlamak istedim fakat kendim ayarlayınca AMD'nin ekran kartının sıfır RPM yani Zero fan özelliği kapanıyor. Onu açamıyorum. Sizce zarar verir mi?

Vermez. Bu sıkıntı 6 sene önce de vardı. Hala düzelmemiş mi?
MSI Afterburner ile fan ayarı yapabilirsin, Zero fanı da kullanabilirsin bu şekilde.

MSI Afterburner'da kapatınca tüm ayarlar gidiyor eğer AMD ayarlarında varsa belki de ben bilmiyorum siz biliyorsanız tarif eder misiniz yani ben hem fan ayarlarını manuel yapıp hem de Zero fanı açabilir miyim?

MSI Afterburner'da kapatınca tüm ayarlar gidiyor eğer AMD ayarlarında varsa belki de ben bilmiyorum siz biliyorsanız tarif eder misiniz yani ben hem fan ayarlarını manuel yapıp hem de Zero fanı açabilir miyim?
AMD ayarlarında bu seçenek yok diye biliyorum eskiden de böyleydi. Ben de zamanında RX ekran kartı kullanırken bu sorundan dolayı fan ayarını MSI Afterburner ile yapıyordum hep. MSI Afterburner Windows ile açılıyor ve kapatmadan kullanıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt