Yapma hocam. Şöyle düşün, Wolverine daha çok konuşulacak daha büyük bir oyun. Tekrar oynanabilirliği daha yüksek bir oyun. O kadar para versem 2-3 kere bitiririm ondan diyorum. Başlı başına sonu exclusive olan bir oyun. Yani çok daha değerli bence net onu al. Paylaşımlı hesap normalde yasak bu arada, PS kullanılmaz hale bile gelebilir. Tabii tespit edilir mi ne olur bilemiyorum. Ama yasak olduğunu biliyorum.

Spider-Man ile alakası ne acaba? Aynı şirket yapıyor diye almayalım mı yani farklı bir oyunu.
Oynanışa bakarsan Spiderman gibi koşan bir Wolverine ve aynı attack komboları gördüm. Ayrıca oyunun çıkmasına daha aylar var. Ne bu acele?
Gitsin paylaşımlı hesaptan 007 oynasın. Türkçe hem de.

Oynanışa bakarsan Spider-Man gibi koşan bir Wolverine ve aynı attack komboları gördüm. Ayrıca oyunun çıkmasına daha aylar var. Ne bu acele?
Gitsin paylaşımlı hesaptan 007 oynasın. Türkçe hem de.

Tanrı aşkına mantık öldürdü beni ya gerçekten. O zaman yeni GoW da almaya gerek yok Uncharted da sonucta aynı değil mi koşma falan. Niye alıyoruz ki.

Oyundan anlamıyorsan konuşma o zaman kardeş. Gelmiş bana koşma aynı diyorsun, hey Allah'ım ya. Hayır bir de Spider-Man oynadıysan alma diyor, sanarsın Spider-Man'in yeni oyunu çıkıyor Wolverine yerine.
OYUN DAHA ÇIKMADI. Şu an fragmanda birebir Spiderman karakteri üzerinden modellenmiş duruyor. Acele edip bütün paranı Wolverine'e yatırma diyorum ben. Oyun güzeldir illaki. Ama Spiderman oynadıysa mantık aşağı yukarı Wolverine ile aynı süper kahraman oyunu yani...
Farklı bir tür deneyebilir. 3 ay sonra çıkacak bir oyun için süper kahraman açlığı yoksa iki oyun arasından WOLVERINE İÇİN ACELE ETMESİNE GEREK YOK.
Bilmem anlatabildim mi?

Oyundan anlamıyorsan konuşma o zaman kardeş. Gelmiş bana koşma aynı diyorsun, hey Allah'ım ya. Hayır bir de Spider-Man oynadıysan alma diyor, sanarsın Spider-Man'in yeni oyunu çıkıyor Wolverine yerine.
Ayrıca bana bilmişlik taslama. Kardeş mardeş.

Oyun daha çıkmadı. Şu an fragmanda birebir Spider-Man karakteri üzerinden modellenmiş duruyor. Acele edip bütün paranı Wolverine'e yatırma diyorum ben. Oyun güzeldir illaki. Ama Spider-Man oynadıysa mantık aşağı yukarı Wolverine ile aynı süper kahraman oyunu yani...
Farklı bir tür deneyebilir. 3 ay sonra çıkacak bir oyun için süper kahraman açlığı yoksa iki oyun arasından Wolverine için acele etmesine gerek yok.
Bilmem anlatabildim mi?

Ayrıca bana bilmişlik taslama. Kardeş mardeş.

Kardeş Allah aşkına git Türkçe öğren. Adam diyor ki (1 tane alacağım) sen hala utanmadan 3 ay 3 ay diyorsun.

Kardeş Allah aşkına git Türkçe öğren. Adam diyor ki (1 tane alacağım) sen hala utanmadan 3 ay 3 ay diyorsun.
3 aya kadar yeni para biriktirebilir ya hani. Ömür boyu tek oyun alma hakkı mı var arkadaşın? Kafayı bozdu, 2 tane alacaktı az önce.
Kendi kendine triplere girmemen senin için daha doğru olur. Türkçeyle ilgili bir derdim yok. Ancak senin üslubun bayağı sıkıntı. Her gördüğüne böyle konuşma.

Dostlar sakin olun. Kavgaya gerek yok. Önce birini alır oynar sonra diğerini alıp oynarım. Hangisini önce alacağıma karar verememiştim sadece.