Bütçe
1.000.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Önceden konu açmıştım, kararımı değiştirip Hatchback almaya karar verdim. Aile arabası olacak, sürekli sorun çıkartmamasını istiyorum masraf çıkmasın. 2-3 Kapılı olmasın, ayrıca ne kadar donanımlı olabiliyorsa o kadar iyi olur. Otomatik vites olsun, ikinci el İstanbul içi olabilir temizi varsa tabii.

Bütçe değecekse biraz artabilir.

@Eagles hocam biliyorum cok konu actım fakat son kararımı verdim. Önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Önceden konu açmıştım, kararımı değiştirip Hatchback almaya karar verdim. Aile arabası olacak, sürekli sorun çıkartmamasını istiyorum masraf çıkmasın. 2-3 Kapılı olmasın, ayrıca ne kadar donanımlı olabiliyorsa o kadar iyi olur. Otomatik vites olsun, ikinci el İstanbul içi olabilir temizi varsa tabii.

Bütçe değecekse biraz artabilir.

@Eagles hocam biliyorum cok konu actım fakat son kararımı verdim. Önerirseniz sevinirim.
1.6 dizel Astra K

Bütçe 200-300 artarsa daha iyisi var mı peki?
Arkadaşın dediği 1.6 dizel Astra K olabilir yine.
Cam tavanlı arka klimalı i30 var mesela -ben çok beğeniyorum- ama piyasası yavaş derler arabayı almadan satmayı düşünen kitle. Yine örnek ilan atayım:
Guiletta 1.6 dizel var. Çoğu parçası Fiat. Ama bunlar tabi benim kendi zevklerime göre önerdiklerim.

Arkadaşın dediği 1.6 dizel Astra K olabilir yine.
Cam tavanlı arka klimalı i30 var mesela -ben çok beğeniyorum- ama piyasası yavaş derler arabayı almadan satmayı düşünen kitle. Yine örnek ilan atayım:
Guiletta 1.6 dizel var. Çoğu parçası Fiat. Ama bunlar tabi benim kendi zevklerime göre önerdiklerim.
Guiletta aile arabası için pek olmaz gibi geldi, iç tasarımı modern durmuyor pek. @michaelscofield önerdiği 1.0 TSİ polo nasıldır 2024 model?

Polo B segment bir araç. Ben aile arabası olacak dediğiniz için C segment önerdim hep. bu konu size kalmış geniş olmasını istiyorsanız B segment bakmayın.
Ailem 4 kişilik, tatil dışında 2-3 kişi falan biner genelde. Bagajda çok büyük olmasına gerek yok, 2 bavul sığması yeterli.

Ailem 4 kişilik, tatil dışında 2-3 kişi falan biner genelde. Bagajda çok büyük olmasına gerek yok, 2 bavul sığması yeterli.

4 kişilik bir aile uzun yolda b segment araç pek iyi olmayacaktır.
Bu bütçede i30 veya Astra k sağlam gibi.
Guiletta aile ve uzun yol için biraz sert olabilir.
Astra k yine benim ilk tercihim olurdu.