Bütçe
1.000.000 TL

berat_01

Başarılı
Merhaba, ben uzun zamandır araba almayı planlıyorum ama arabalardan pek anlamam. Hangi arabanın hangi motoru iyi falan?
Benim istediğim sedan olması, güvenli hissettirmesi, yol tutuşu ve frenleri vb. Bir de sanayi ustalarıyla akraba olmayalım yeter. Önerilerinizi beklerim.

Merhaba, ben uzun zamandır araba almayı planlıyorum ama arabalardan pek anlamam. Hangi arabanın hangi motoru iyi falan?
Benim istediğim sedan olması, güvenli hissettirmesi, yol tutuşu ve frenleri vb. Bir de sanayi ustalarıyla akraba olmayalım yeter. Önerilerinizi beklerim.
Honda City kullanıyoruz uzun zamandır, oldukça konforlu ve güzel bir araba. Öneririm.

@Eagles

Hocam aile arabası olacak 4 kişiyiz.

Fiat Egea 1.6 E-Torq bakın. 1.6 Multijet'te olur. Ayrıca piyasasının olmaması dert değilse Kia Cerato'da bakabilirsiniz sorunsuzlukla biraz daha premiumu hedefliyor.

Toyata coralla 1.4 dizel otomatik.

Aman hocam sırf sorunsuz diye başka bir şey vadetmeyen eski tenekeleri önermeyelim. O araç hem yürümüyor, hem yol tutmuyor hem de ses yalıtımı neredeyse Şahin gibi hissettiriyor. Süspansiyonları biraz yumuşak o kadar. Yoksa sürüş dinamiği de yok.

Zaten CVT ayrı bir başa bela o kadar sorunsuz değil o yılların CVT'leri ve çok yaktırıyorlar.

Fiat Egea 1.6 e-torq bakın. 1.6 Multijet'te olur. Ayrıca piyasasının olmaması dert değilse Kia Cerato'da bakabilirsiniz sorunsuzlukla biraz daha premiumu hedefliyor.

Aman hocam sırf sorunsuz diye başka bir şey vadetmeyen eski tenekeleri önermeyelim. O araç hem yürümüyor, hem yol tutmuyor hem de ses yalıtımı neredeyse şahin gibi hissettiriyor. Süspansiyonları biraz yumuşak o kadar. Yoksa sürüş dinamiği de yok.

Zaten CVT ayrı bir başa bela o kadar sorunsuz değil o yılların CVT'leri ve çok yaktırıyorlar.

Arkadaş bilgi verirse ne istediği hakkında ben de önerebilirim hocam zevkli otomobiller.

Fiat Egea 1.6 E-Torq bakın. 1.6 Multijet'te olur. Ayrıca piyasasının olmaması dert değilse Kia Cerato'da bakabilirsiniz sorunsuzlukla biraz daha premiumu hedefliyor.

Aman hocam sırf sorunsuz diye başka bir şey vadetmeyen eski tenekeleri önermeyelim. O araç hem yürümüyor, hem yol tutmuyor hem de ses yalıtımı neredeyse Şahin gibi hissettiriyor. Süspansiyonları biraz yumuşak o kadar. Yoksa sürüş dinamiği de yok.

Hocam 1.4 D-4D'lerde MMT var. Ki o daha kötü :D