Neoxa Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 221 Makaleler 16 Çözümler 3 Beğeniler 363 Yer TRABZON/OF 18 Mayıs 2026 #11 wictorian dedi: @Neoxa hocam bu butceye elektrikli alinmiyor, hibrit egea sedani begendim var midir rakibi? Genişletmek için tıkla... Var ama fiyatları 1.4-1.5 civarı. Egea alınabilir hocam.
wictorian dedi: @Neoxa hocam bu butceye elektrikli alinmiyor, hibrit egea sedani begendim var midir rakibi? Genişletmek için tıkla... Var ama fiyatları 1.4-1.5 civarı. Egea alınabilir hocam.
KS KS wictorian Gelişen Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 2 18 Mayıs 2026 #12 Neoxa dedi: Var ama fiyatları 1.4-1.5 civarı. Egea alınabilir hocam. Genişletmek için tıkla... hocam egea 900 civarina var? bir de corolla alinabiliyor ama motoru gereksiz buyuk aklima yatmadi, baska da bir sey bulamadim.
Neoxa dedi: Var ama fiyatları 1.4-1.5 civarı. Egea alınabilir hocam. Genişletmek için tıkla... hocam egea 900 civarina var? bir de corolla alinabiliyor ama motoru gereksiz buyuk aklima yatmadi, baska da bir sey bulamadim.
Neoxa Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 221 Makaleler 16 Çözümler 3 Beğeniler 363 Yer TRABZON/OF 18 Mayıs 2026 #13 wictorian dedi: Hocam Egea 900 civarina var? Bir de Corolla alinabiliyor ama motoru gereksiz buyuk aklima yatmadi, baska da bir şey bulamadim. Genişletmek için tıkla... Corolla iyidir az yakar, üzmez şehir içi 3.3 lt gibi bir fabrika verisi var ancak konfor ve yalıtım kısımları tartışmaya açık.
wictorian dedi: Hocam Egea 900 civarina var? Bir de Corolla alinabiliyor ama motoru gereksiz buyuk aklima yatmadi, baska da bir şey bulamadim. Genişletmek için tıkla... Corolla iyidir az yakar, üzmez şehir içi 3.3 lt gibi bir fabrika verisi var ancak konfor ve yalıtım kısımları tartışmaya açık.
O omercik Uzman Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 0 25 Mayıs 2026 #14 Sizin yolda yanan Citroën Dacia renaultlardan haeriniz yok herhalde.
KS KS wictorian Gelişen Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 2 27 Mayıs 2026 #15 omercik dedi: Sizin yolda yanan Citroën Dacia renaultlardan haeriniz yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Haha.
omercik dedi: Sizin yolda yanan Citroën Dacia renaultlardan haeriniz yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Haha.