Üstteki fena değil ama alttaki baya giriş seviyesi.2. Ele açıksan;
Detaylar
Kim cevapladı?Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Xigmatek X-Power'in konudaki Rampage eger RMP ise bir farkı yok (hatta Rampage daha iyi bile olabilir). Ezbere marka ile değerlendirme yapmak pek de doğru değil.
Aldığınıza değsin istiyorsanız; FSP H3 Pro, MSI A-BN, DeepCool PK-D gibi modellere bakabilirsiniz.
Aldığınıza değsin istiyorsanız; FSP H3 Pro, MSI A-BN, DeepCool PK-D gibi modellere bakabilirsiniz.
Son düzenleme:
Kaç Watt? görmedim.Peki bu elimde ki Rampage PSU'u kaça satabilirim? Bulamadım aynı model PSU'u da o yüzden soruyorum ortalama kaça gider?
theodore bagwell
Başarılı
600Watt 80+ Bronze
Hiç bilmiyorum 800-1000 civarına gidebilir.
theodore bagwell
Başarılı
Güzel hocam üste çok fazla koymama gerek yokmuş daha iyi bir PSU almak için en azından
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@theodore bagwell, CoolerMaster MW Lite aldığınızda da iyi bir model almış olmayacaksınız. Yine düşük seviye ve grup regülasyonlu bir model. Durumunuza bir artısı olmaz.
Değiştirmişken en azından şöyle bir ürüne geçerseniz bir anlamı olur;
Sırf CM veya Xigmatek diye benzer özelliklerde ve seviyede bir PSU almak anlamsız.
Sırf CM veya Xigmatek diye benzer özelliklerde ve seviyede bir PSU almak anlamsız.
theodore bagwell
Başarılı
Bunu gördüm hocam fakat eğer PSU alacağım zaman param olursa kesinlikle bu attığınızdan alacağım eğer olmazsa mecbur diğer arkadaşın önerdiğini almak durumunda kalacağım. Aklımda yani attığınız teşekkür ederim <3@theodore bagwell, CoolerMaster MW Lite aldığınızda da iyi bir model almış olmayacaksınız. Yine düşük seviye ve grup regülasyonlu bir model. Durumunuza bir artısı olmaz.
Sırf CM veya Xigmatek diye benzer özelliklerde bir PSU almak anlamsız.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
eğer PSU alacağım zaman param olursa kesinlikle bu attığınızdan alacağım
İlla bu model olması zorunlu değil. Hâl ve şartlara göre gözden geçirilip bakılabilir. Maksat, harcadığınız paranın bir anlamı olsun.
İyi seçenek hocam zaten attığınız o model o bütçede.@theodore bagwell, CoolerMaster MW Lite aldığınızda da iyi bir model almış olmayacaksınız. Yine düşük seviye ve grup regülasyonlu bir model. Durumunuza bir artısı olmaz.
@Zeitnot istersen markaya değil de modele göre baksan daha iyi seçenek olur.