Kardeşim mAh değil ne kadar güç tükettiği önemli, bunu da ben mi öğreteyim?
MCU'nun verimsizlik sorunlari Firmware'ler ile duzeltildi Deniz kardesim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim mAh değil ne kadar güç tükettiği önemli, bunu da ben mi öğreteyim?
MCU'nun verimsizlik sorunlari Firmware'ler ile duzeltildi Deniz kardesim.
Firmware ile düzeltilen bir şey olduğu için mi 800 mAh konulmuş kardeşim? Benim 300 MAh'lık Fantech daha uzun süre veriyordur, eminim.
Mcu verimsiz cikis yapti, batarya arguman sayilabilir fakat Firmware'ler ile verimsizlik sorunu duzeltilebiliyor deniz bey.
Yukarıdaki VXE memnun eder mi peki? Turuncu hoşuma gitti açıkçası.
Zaten kötü diyen yok kardesim, pil ömrüne çok önem veren biri için daha iyi seçenekler var sadece. Konu sahibi ekstra sorunca önem verdiğini düşündüm.
Kisik bir sensor kullaniyor, ATK A9 Plus modeline bütçe cikarsa daha mantikli.
Bence o kadar bütçe yükselecekse, bari tam kullansın bütçeyi. Aula SC900 Pro alsın, bataryayı değişe değişe kullanır.
Bence o kadar bütçe yükselecekse, bari tam kullansın bütçeyi. Aula SC900 Pro alsın, bataryayı değişe değişe kullanır.
Buyuk bir mouse, o kadar bütçe yukselir ise alinabilir eli buyuk ise alinabilir deniz hocam haklisiniz.
Benim için fazla pahalı, o kadar sık oynayan birisi değilim. Sadece kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum.
Yani dediğim gibi, bence A9 Plus bütçesine çıkarsan direkt bütçeyi tam kullanıp ömürlük bir şey al. Ya ucuz ya da pahalı diyorum yani senin kullanımın için. Orta bütçe biraz gereksiz kaçıyor. Ek olarak düz A9 ve Plus arasındaki sensör farkını hissedemezsin. O fark için 500-600 TL verilmez.