Bütçe
1.000-1.500 TL
Yukarıdaki VXE memnun eder mi peki? Turuncu hoşuma gitti açıkçası.

Kisik bir sensor kullaniyor, ATK A9 Plus modeline bütçe cikarsa daha mantikli.

Zaten kötü diyen yok kardesim, pil ömrüne çok önem veren biri için daha iyi seçenekler var sadece. Konu sahibi ekstra sorunca önem verdiğini düşündüm.

Haklisiniz hocam. Tebrik ediyorum.

Bence o kadar bütçe yükselecekse, bari tam kullansın bütçeyi. Aula SC900 Pro alsın, bataryayı değişe değişe kullanır.

Benim için fazla pahalı, o kadar sık oynayan birisi değilim. Sadece kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum.

Buyuk bir mouse, o kadar bütçe yukselir ise alinabilir eli buyuk ise alinabilir deniz hocam haklisiniz.

1.48 boyum var :/ ellerim küçük sayılır. O yüzden yarım claw grip gibi bir tutuş tarzım var dedim. Elim yetmiyor.

Benim için fazla pahalı, o kadar sık oynayan birisi değilim. Sadece kablo karmaşasından kurtulmak istiyorum.

Yani dediğim gibi, bence A9 Plus bütçesine çıkarsan direkt bütçeyi tam kullanıp ömürlük bir şey al. Ya ucuz ya da pahalı diyorum yani senin kullanımın için. Orta bütçe biraz gereksiz kaçıyor. Ek olarak düz A9 ve Plus arasındaki sensör farkını hissedemezsin. O fark için 500-600 TL verilmez.

Yani dediğim gibi, bence A9 Plus bütçesine çıkarsan direkt bütçeyi tam kullanıp ömürlük bir şey al. Ya ucuz ya da pahalı diyorum yani senin kullanımın için. Orta bütçe biraz gereksiz kaçıyor. Ek olarak düz A9 ve Plus arasındaki sensör farkını hissedemezsin. O fark için 500-600 TL verilmez.

A9 Plus ile A9 arasinda sadece sensor farki yok deniz hocam. Switchleri değişiyor. Kaplama ve daha fazla batarya omru ekleniyor. Plus modeli mantikli alabilirsiniz.