Bütçe
1.000~1.500 TL

emredmrrx

Çalışkan
Bütçem 1K civari baktigim modeller bunlar blue Switch harici önceligimdir sesten dolayi

Bir de bu var numpad olsa iyi olur kullanıyorum ama kalitesiz numpadli olmasınında bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Redragon k617 kullanıyorum aklını boşuna bulandirma Redragon al geç hele fps oyunu oynayıp büyük mousepad kullanıyorsan mükemmel seçenek ama bütçeni biraz aşarsan wrahitin klavyeleri var onlarda bakabilirsin

Yani arada kalite farkı olarak ciddi kalite farkı var ve uzun süreli kullanmak için alıyosunuz bence değer. Belki 1000TL ve 1500TL klavye arasında kalite olarak pek fark yok ama 1500TL ve bizim önerdiğimiz Mchose klavye arasındaki fark dağ kadar.

Everest km - 1500 kablosuz klavye +mouse set öneririm RGB'si var PC üzerinden şarj edilebilir tüm gereksinimleri içinde yer alıyor kullanımı çok çok basit tam fiyat performanslık 1 senedir kullanıyorum aralıksız her gün neredeyse 5 -6 kere şarj ettim klavyeyi fareyi da 9 kere galiba.

Everest km - 1500 kablosuz klavye +mouse set öneririm RGB'si var PC üzerinden şarj edilebilir tüm gereksinimleri içinde yer alıyor kullanımı çok çok basit tam fiyat performanslık 1 senedir kullanıyorum aralıksız her gün neredeyse 5 -6 kere şarj ettim klavyeyi fareyi da 9 kere galiba.

Sadece "hayır." yapmayın etmeyin şöyle hocam Everest ne.

Uğraşırsanız bayağı kalite farkı var pişman olmak istemiyorsanız.