Arkadaşlar hazır indirim zamanı iken Epic Games ya da Steam üzerinden 30-40 dolarlık daha çok hikaye oyunu arıyorum. Sağlam bir ekibim olsa da hepimizde aynı oyunlar genelde olmuyor ama 2-3 kişilik güzel online oyununuz varsa o da olabilir. RDR 2'yi geçen gün bitirdim ve epey hoşuma gitti, özellikle benzer ve hikayesi saran oyunlar olursa daha iyi olur. Özellikle PS exclusive oyunlarını neredeyse hiç oynamadım; GoW, TLoU gibi fikirlerinize açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500'e kadar.
dying light 1 ve 2 coop var , öneririm.Arkadaşlar hazır indirim zamanı iken Epic Games ya da Steam üzerinden 30-40 dolarlık daha çok hikaye oyunu arıyorum. Sağlam bir ekibim olsa da hepimizde aynı oyunlar genelde olmuyor ama 2-3 kişilik güzel online oyununuz varsa o da olabilir. RDR 2'yi geçen gün bitirdim ve epey hoşuma gitti, özellikle benzer ve hikayesi saran oyunlar olursa daha iyi olur. Özellikle PS exclusive oyunlarını neredeyse hiç oynamadım; GoW, TLoU gibi fikirlerinize açığım.
Belli bir yerden sonra sıkıyor diye duymuştum.
Bu nasıl bir oyun hocam?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Japon yarım adasında bir Samuray'ın dönüşümünü konu alan bir oyun. Daha fazlası spoiler olacaktır. 2 günde bitirdim. Mükemmel bir oyun, 200M bütçeyle yapılan oyunlara taş çıkartır.
Hocam biraz sürsün istiyorum açıkçası. Detroit become human aldım mesela ucuza aldım neyseki ama bir buçuk günde bitti biraz sıkmadan sarsın ve uzun süreli olsun istiyorum.Japon yarım adasında bir Samuray'ın dönüşümünü konu alan bir oyun. Daha fazlası spoiler olacaktır. 2 günde bitirdim. Mükemmel bir oyun, 200M bütçeyle yapılan oyunlara taş çıkartır.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam biraz sürsün istiyorum açıkçası. Detroit Become Human aldım mesela ucuza aldım neyse ki ama bir buçuk günde bitti biraz sıkmadan sarsın ve uzun süreli olsun istiyorum.
Uzun sürmesini istiyorsanız, RPG oyunlarına bakacaksınız. Genellikle oyun karakter geliştirme, ekipman toplama derken geçiyor. KCD2 öneririm. Ben 2 günde bitirdim diye oyunu sakın göz ardı etmeyin, kesinlikle bakılması gereken bir oyun Ghost Of Tsushima.
Tamamdır hocam not aldım bu oyunu da.Uzun sürmesini istiyorsanız, RPG oyunlarına bakacaksınız. Genellikle oyun karakter geliştirme, ekipman toplama derken geçiyor. KCD2 öneririm. Ben 2 günde bitirdim diye oyunu sakın göz ardı etmeyin, kesinlikle bakılması gereken bir oyun Ghost Of Tsushima.
Belli bir yerden sonra sıkıyor diye duymuştum.
Ben sıkılmadım çok fazla aktivite var , ana hikaye bitince bile yan etkinlikler çok. Arkadaşlar ile eğlenceli olur. Geceleri ekip ile kaçmak...