Yüz temizleme jeli ve nemlendirici yeter diye düşünüyorum. Erkeğim. Cilt tipim normal herhalde, belki uzun süre yıkamazsam az ucundan yağlı denebilir. Pis beslenmediğim sürece akne çıkmaz. Şu burun ile yanak arasında bölge var, o kısım gözenekli. Neler alayım sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Etrafta çok fazla sahte ve dandik ürün dolaşıyor, bunlardan başkasını önermem. Kaliteli ecza markaları, içerikleri sağlam.
www.cerave.com.tr
thepurestsolutions.com
En İyi ve En Etkili Yüz Temizleyicileri Listesi | CeraVe
Cilt tipinize uygun yüz temizleyicisini seçin, cildinize nazikçe temizleyin! CeraVe'nin dermatologlar tarafından geliştirilmiş yüz temizleyicileri ile tanışın.
Yüz Temizleyici Ürünler ve Fiyatları | The Purest Solutions
Makyaj kalıntısı ve ölü deriden kurtulmak için yüz temizleyici şart! Tıklayın ve The Purest Solutions'ın yüz temizleyicilerini inceleyin ve satın alın.
thepurestsolutions.com
Dreamshox 14
Yetkin
Etrafta çok fazla sahte ve dandik ürün dolaşıyor, bunlardan başkasını önermem. Kaliteli ecza markaları, içerikleri sağlam.
En İyi ve En Etkili Yüz Temizleyicileri Listesi | CeraVe
Cilt tipinize uygun yüz temizleyicisini seçin, cildinize nazikçe temizleyin! CeraVe'nin dermatologlar tarafından geliştirilmiş yüz temizleyicileri ile tanışın.www.cerave.com.tr
![]()
Yüz Temizleyici Ürünler ve Fiyatları | The Purest Solutions
Makyaj kalıntısı ve ölü deriden kurtulmak için yüz temizleyici şart! Tıklayın ve The Purest Solutions'ın yüz temizleyicilerini inceleyin ve satın alın.thepurestsolutions.com
Ben de bu ürünleri öneririm ekstra olarak TTO marka ürünleri de deneyebilirsiniz. Bir roza hastası olarak düzenli kullandığımda etkisini bayağı görüyorum. Son olarak da bir cildiye doktoruna görünüp alerjen testi yaptırıp ona göre de alabilirsiniz. Ben zamanında bilmeden aldığım ürünler yüzünden uzun bir süre egzama sıkıntısı çektim.
Son düzenleme:
@Dreamshox @DarthGorsoy
Beyler almam gereken ürünlerin linkini atabilir misiniz? Toplam 1000-1300 TL'ye kadar çıkabilirim sanırım. Kendimce bakayım dedim onca ürünün arasında kayboldum resmen.
Beyler almam gereken ürünlerin linkini atabilir misiniz? Toplam 1000-1300 TL'ye kadar çıkabilirim sanırım. Kendimce bakayım dedim onca ürünün arasında kayboldum resmen.
Cildin normal olduğu icin CeraVe nemlendirici temizleyici al yanına da The Purest'in klasik mavisini al üstteki. Yeterli hocam.@Dreamshox @DarthGorsoy
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-