Bütçe
1.000-1.500 TL
Öyle düşünme, ben ileride yeni işlemcilere geçersin diye de öneri yaptım. İleride soğutucu alma diye. Yoksa bana kalırsa sırf i7 950 için sahibinden veya etrafındaki esnaflardan 2.el uyguna eski soğutucu kovala derdim. Ama hazır elinde paran var, almışken bir kere al.
Sıvı soğutma ve kule soğutucum var, sadece bunu kullanmak için alacağım. 2.el de adam akıllı bir şey bulamadım.

Sıvı soğutma ve kule soğutucum var, sadece bunu kullanmak için alacağım. 2.el de adam akıllı bir şey bulamadım.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...t-islemci-sogutucu-fan-ayagi-1273645667/detay
O zaman şöyle bir şey diyeyim, elindeki soğutuculardan hangisi boştaysa ve amd bracketleri duruyorsa şu yukarıdaki gibi aparat al ve bu şekilde tak. Sıvı soğutma için arkadan bracket takılmasına gerekmiyorsa bu şekilde takılır. Kule tipi de aynı şekilde. Bu şekilde 1700pin uyumlu olmayan soğutucuyu, yukarıda attığım aparatın 1700pin destekli halini bularak amd aparatları ile hava soğutucu takmıştım.

Hiçbiri boşta değil hocam, sıvı soğutucu 7500F'e takılı. Kule soğutucu ise i7-870'e takılı. Forza 85 alacağım duruma göre, bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri boşta değil hocam, sıvı soğutucu 7500F'e takılı. Kule soğutucu ise i7-870'e takılı. Forza 85 alacağım duruma göre, bakalım.

O zaman daha uygun olsun diye Forza 50 de alabilirsiniz hocam. Yanlış bilmiyorsam tak farkı 6 ısı borusu yerine 4 ısı borusu ile gelmesi. i7-950 için yeterli olur diye düşünüyorum.

O zaman daha uygun olsun diye Forza 50 de alabilirsiniz hocam. Yanlış bilmiyorsam tak farkı 6 ısı borusu yerine 4 ısı borusu ile gelmesi. i7-950 için yeterli olur diye düşünüyorum.

700 lira olsa alırdım, bu varken diğerleri saçma geliyor.

Bunu alıp geçtim hocam.
5.webp