Mustafaymis
Uzman
İyi akşamlar, elimdeki monitör Gigabyte markasının G25F2 modeli. Masada daha da az yer kaplaması için uygun fiyatlı bir monitör kolu önerir misiniz?
İyi akşamlar, elimdeki monitör Gigabyte markasının G25F2 modeli. Masada daha da az yer kaplaması için uygun fiyatlı bir monitör kolu önerir misiniz?
Monitörümle uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Gigabyte'ın kendi sitesinde ona dair bir şey bulamadım sadece monitör kolu için uygun olduğundan eminim.![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çift monitörüm için kullanıyorum. Hatta bir adet de yedekte var 3. monitör aldığımda kullanmak için almıştım. Fiyatı çok uygun ve çok kaliteli.