Bütçe
1.000-1.500 TL

22304

Becerikli
Bugüne kadar kullandığım mouse padler günü kurtarmalıktı ve sonunda artık hiçbiri aramızda değil :) Hızlıdır, yavaştır nasıl etki yaratıyor bir fikrim yok ama şunu söyleyebilirim, farenin masada sürtünmesinden rahatsız oluyorum. Bu durumda daha sürtünmesiz bir şeyler arıyorum.

FPS oyunları oynarım ama rekabetçi sayılmam, eğlencesine oynarım. CS'de 1600 DPI, R6S'te 800 DPI kullanırım. Ne tavsiye edersiniz? Wraith Ace Series Poron Storm mouse pad alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugüne kadar kullandığım mouse padler günü kurtarmalıktı ve sonunda artık hiçbiri aramızda değil :) Hızlıdır, yavaştır nasıl etki yaratıyor bir fikrim yok ama şunu söyleyebilirim, farenin masada sürtünmesinden rahatsız oluyorum. Bu durumda daha sürtünmesiz bir şeyler arıyorum.

FPS oyunları oynarım ama rekabetçi sayılmam, eğlencesine oynarım. CS'de 1600 DPI, R6S'te 800 DPI kullanırım. Ne tavsiye edersiniz? Wraith Ace Series Poron Storm mouse pad alınır mı?

Alınır ama genelde F/P ürünü olarak bunu öneriyor e-Sporcular;

Longteng iyi değil, şişirilmiş bir pad. Yüzeyi hızlı aşınıyor, bir süre sonra her yeri eşit kaymamaya başlıyor ve ayrıca yüzeyi zımpara gibi. Ace Series ve SoA ile kıyaslanamaz. SoA ve Ace çok daha üstün.

Longteng iyi bir mouse pad. 1 buçuk yıldır falan kullanıyorum, zımpara gibi yüzeyi olması konusunda haklısınız ancak eşit kaymama gibi bir sorun yaşamadım, ayrıca aşınma gibi bir sıkıntı da göremedim.

Longteng iyi bir mouse pad. 1 buçuk yıldır falan kullanıyorum, zımpara gibi yüzeyi olması konusunda haklısınız ancak eşit kaymama gibi bir sorun yaşamadım, ayrıca aşınma gibi bir sıkıntı da göremedim.
Daha önce hangi kaliteli padleri kullandiniz? Siz söylemeden ben söyleyeyim, kullanmadiniz. Daha önce kaliteli bir pad kullanmamış birine iyi gelebilir, gayet normal. Ancak bu SoA ve Ace Series kadar kaliteli olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Eşit kaymama sorununu çoğu kişi yaşıyor, ufak araştırma ile görebilirsiniz.

Buradan da yazanlar var bunu zaten.

Longteng 1.100 TL edecek bir pad değil. Çöp demiyorum, fiyatının hakkını vermiyor.

Daha önce hangi kaliteli padleri kullandiniz? Siz söylemeden ben söyleyeyim, kullanmadiniz. Daha önce kaliteli bir pad kullanmamış birine iyi gelebilir, gayet normal. Ancak bu SoA ve Ace Series kadar kaliteli olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Eşit kaymama sorununu çoğu kişi yaşıyor, ufak araştırma ile görebilirsiniz.

Buradan da yazanlar var bunu zaten.

Longteng 1.100 TL edecek bir pad değil. Çöp demiyorum, fiyatının hakkını vermiyor.

Kullanmadığımı nereden çıkardınız? Pad'e çöp demediğinizin zaten farkındayım, ben de diyorum ki ben padde böyle bir sorun yaşamadım. Pad yeterince de iyi. Pad'i kullanan çoğu arkadaşım da iyi olduğunu söyledi ve ben de onların sözüne önem vererek aldım. SoA ve Ace Series kadar kaliteli bir mouse pad olmadığını da biliyorum. Beni cahil veya bilmiyormuş yerine koymayın lütfen.

Ayrıca benim aldığım dönemde SoA serisiyle aralarında 400-500 lira gibi bir fark vardı. Farkı tam hatırlayamıyorum ama %40 ila %50 gibi bir fiyat farkı vardı. Eğer böyle bir fark olmasaydı SoA alırdım - ki bir ara alacaktım ama birkaç sıkıntı çıktı - şu anki fiyatıyla da SoA'yı Longteng'e tercih edebilirsiniz.

Edit: Mouse pad zaten harika değil, zımpara gibi yüzeyi beni de rahatsız ediyor.