Hangilerini kullandiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000-1.500 TL
SoA kullandım, Razer Gigantus V2 Large - leş - kullandım, hatırladığım kadarıyla birkaç dandik mousepad ve SteelSeries QCK Large kullandım. Ben çok da mousepad değiştiren ve ya "Bakayım bu neymiş? Bakayım bu nasılmış?" diye her gördüğümü alan biri değilim.
Eğer "SoA'yla neden devam etmedin? Neden QCK Large'a devam etmedin?" vs. diyecek olursanız onları da açıklayacağım. SoA'yı internet kafede 10 kere falan kullandım, zaten satın almamıştım. QCK Large'a devam etmememin sebebi ise abime sattım. Hem abimin mousepadi yoktu, hem de mouse aldım. (Aldığım mouse ise Darmoshark M3 Pro Max ve hayır, fazla memnun değilim.)
Şu anda SoA ve Longteng fiyatları neredeyse aynı. Aslında bu yüzden iyi değil diyorum Longteng'e, çöp kategorisine girmez; Ancak SoA kadar da kaliteli değil zaten dediğiniz gibi. Aslında satıp geçebilirsiniz SoA'ya falan.SoA kullandım, Razer Gigantus V2 Large - leş - kullandım, hatırladığım kadarıyla birkaç dandik mousepad ve SteelSeries QCK Large kullandım. Ben çok da mousepad değiştiren ve ya "Bakayım bu neymiş? Bakayım bu nasılmış?" diye her gördüğümü alan biri değilim.
Eğer "SoA'yla neden devam etmedin? Neden QCK Large'a devam etmedin?" vs. diyecek olursanız onları da açıklayacağım. SoA'yı internet kafede 10 kere falan kullandım, zaten satın almamıştım. QCK Large'a devam etmememin sebebi ise abime sattım. Hem abimin mousepadi yoktu, hem de mouse aldım. (Aldığım mouse ise Darmoshark M3 Pro Max ve hayır, fazla memnun değilim.)
Şu anda SoA ve Longteng fiyatları neredeyse aynı. Aslında bu yüzden iyi değil diyorum Longteng'e, çöp kategorisine girmez; ancak SoA kadar da kaliteli değil zaten dediğiniz gibi.
Bu dille konuşmanız daha iyi olurdu. Boşuna birbirimize girişmiş gibi olduk. Eskiden olan bu fiyat farkından dolayı almamıştım, şu an ise mouse Pad'im umurumda değil. Longteng'i aldığım zamanlar fiyat farkından dolayı F/P bir mousepaddi ve güzeldi. Ayrıca o dönemlerde CS2'de deli gibi kasılıyordum, CS'yi bırakmadan henüz 2 ay önce falan espor takımı kurmaya çalıştım ancak başarısız oldu.
Ayrıca şu anki fiyat farkı ve kalitesini kıyaslarsak SoA kesinlikle daha iyi. (Birbirimize girişmiş gibi olduğumuzdan dolayı da özür dilerim.)