Bütçe
1500-2000
Aslında yanlış. V6'da da claw tutulur, tam olarak palm modeli değil. El boyutuna göre değişir hangisinde daha iyi claw/palm tutulacağı. Lakin V8'de palm hiç tutulmaz. Konu sahibi arkadaşa V6 daha uygun.

Güzel fiyat, V6 alabilirsiniz.
İsterseniz tutabilirsiniz tabi kendimden örnek vereyim çoğunlukla palm ama ara sıra elim terlediğinde palm-claw arası rahatça kullanabiliyorum, demek istediğim orada palm önceliğin ise v6 v8den önde claw ise v8 v6dan önde.

Anladım. Bir de Valorant için 8000 Hz şart mı sizce? Monitörüm 180 Hz. Yani yine bu fareyi alacağım muhtemelen ama 8000Hz de mi kullanmalıyım ya da hangi ayarları yapmalıyım bilginiz var mıdır? @Toby Fox @elricc

Anladım. Bir de Valorant için 8000 Hz şart mı sizce? Monitörüm 180 Hz. Yani yine bu fareyi alacağım muhtemelen ama 8000Hz de mi kullanmalıyım ya da hangi ayarları yapmalıyım bilginiz var mıdır? @Toby Fox @elricc
8000'de kullanmamalisiniz. 2000 ideal.

Onun dışında "Long distance" ve "High-speed mode" gibi ayarları açabilirsiniz.

Hiçbir oyunda şart değil bana göre çok boş bir olay Hz muhabbeti. Ben 1000 Hzde Sandevistan modu açıkken günde 10-12 saat arası kullanımda 5-6 gün çıkıyor ve çatır çatır da oynuyorum valla 1000 Hzde.

Anladım bir de son olarak karar vermeden önce gaming.gen.tr teknik destek olsun iade süreci olsun vs. nasıldır ? Daha önce alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum.
Ben bir sorun yaşamadım, sorun yaşayanlar var, her firmada sorun yaşayan var. Güvenilir bir yer zaten.