Bütçe
1.000-2.000 TL arası

iCharlsOfficial

Başarılı
Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramınızı kutlarım. Konuya gelecek olursak fiyat performans bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Oynadığım oyun Rainbow Six: Siege. Mikrofon kalitesinin iyi ve net olması gerekiyor bu konuda Gamepower ve Havit'in ses kalitesi inceleme videolarındanda yola çıkarak hoşuma gitti. Belirttiğim fiyat bandına sadık kalarak öneri yapmanızı istiyorum. Bende üstüne koyup HyperX, Razer, SteelSeries almasını bilirim. Ses kasma konusunda güzel ve yanıltmayacak bir kulaklık istiyorum. Kablolu olması daha iyi olur fakat kablosuz varsa da sorun olmaz. Eğer hakkını veriyorsa bu bütçenin üstüne birazcık olsa da çıkabilir. Benim için deneyiminiz daha çok önemli. Mikrofonu modülerse tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Razer V2X kullanıyorum gayet iyi, ama beslemen iyiyse tam performansı veriyor. Anakartın nedir?

İki kulaklık da elimde var. Önceden H2002P kullanıyordum. Seninle benzer ses kartı olan bir anakart kullanıyorum. Jacklı kulaklıklarda bence iyi bir ses vermiyor. Tabii üst düzey bir kulaklık kullanmadım.

Kabaca ikisinin de içinde ses kartı var yani USB girişliler. H2002P kendine ait sürücüsü var. Onun üzerinden 7.1 vb. açıyorsun. H2002U PRO sürücüsünü ben bulamadım, zaten yeni bir ürün. Ama takınca H2002U PRO diye algılanıyor. H2002P göre tiz sesleri daha iyi veriyor. Ama sürücü farkından dolayı herhalde bilmiyorum. H2002P %20-30 ses yeterken bu kulaklıkda çoğu zaman %50 çekiyorum.

H2002U PRO aslında biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi duruyor.
H2002P mesela mikrofon sabit geliyor, H2002U PRO'da çıkarılabilir şekilde geliyor.
H2002U PRO kumandasında ayrıca ses modu, sesi susturma butonları var.
H2002U PRO'nun kafa kısmı daha ince yani üst kısmı kumaşa benziyor. H2002P plastik olduğundan bir tık daha ağır.
Kablosu da yine H2002P göre bir tık daha iyi, H2002P dolanma sorunu çok yaşanıyordu.

İkisinin de mikrofonunu kullanmadım. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla kötü gelmiyordu.

Bu fiyatlara açıkcası ikisinin de üzeceğini sanmıyorum. Ses kasma işi için gayet yeterli ürünler. Razer ürünün sahtesi de çok satılıyor. Yerel satıcıları 2.990 ₺ civarına satıyor. Ona göre de alırken dikkatli olun.

İki kulaklık da elimde var. Önceden H2002P kullanıyordum. Seninle benzer ses kartı olan bir anakart kullanıyorum. Jacklı kulaklıklarda bence iyi bir ses vermiyor. Tabii üst düzey bir kulaklık kullanmadım.

Kabaca ikisinin de içinde ses kartı var yani USB girişliler. H2002P kendine ait sürücüsü var. Onun üzerinden 7.1 vb. açıyorsun. H2002U PRO sürücüsünü ben bulamadım, zaten yeni bir ürün. Ama takınca H2002U PRO diye algılanıyor. H2002P göre tiz sesleri daha iyi veriyor. Ama sürücü farkından dolayı herhalde bilmiyorum. H2002P %20-30 ses yeterken bu kulaklıkda çoğu zaman %50 çekiyorum.

H2002U PRO aslında biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi duruyor.
H2002P mesela mikrofon sabit geliyor, H2002U PRO'da çıkarılabilir şekilde geliyor.
H2002U PRO kumandasında ayrıca ses modu, sesi susturma butonları var.
H2002U PRO'nun kafa kısmı daha ince yani üst kısmı kumaşa benziyor. H2002P plastik olduğundan bir tık daha ağır.
Kablosu da yine H2002P göre bir tık daha iyi, H2002P dolanma sorunu çok yaşanıyordu.

İkisinin de mikrofonunu kullanmadım. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla kötü gelmiyordu.

Bu fiyatlara açıkcası ikisinin de üzeceğini sanmıyorum. Ses kasma işi için gayet yeterli ürünler. Razer ürünün sahtesi de çok satılıyor. Yerel satıcıları 2.990 ₺ civarına satıyor. Ona göre de alırken dikkatli olun.
Hocam kompakt olması açısından Fuxi H-7 aldım. Dış taraftan baya iyi dongle, bluetooth, wi-fi, jak ve type-c destekliyor onun dışında aşırı esnek bir yapıya sahip. Ben dongle üzerinden kullanıyorum bass kalitesi pek tatmin etmedi fakat idare ediyor işte. Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor onun dışında ben 7.1 özelliğini pek sevmedim onun yerine 2.0 modunda kullanıyorum ancak öyle adamların yerini anlayabiliyorum. Önerir miyim önermem elbette fakat kablosuz olması ve tüm kabloların örgü olması, padlerin kumaş olması bunları tölere ediyor. Üst seviye kulaklıkların ses kalitesi duyunca insan bir yerde odyofili oluyor.