ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
Gamepower Aero Ultra 2400 TL alınır mı? Peşin fiyatına 3x800 TL'ye almayı düşünüyorum.
İsmini vermek yasak mı bilmiyorum ancak PC Hocası'nın bu akşam inceleme videosunu gönderdiği kulaklık, videonun ardından 1.200 TL'den 2.400 TL'ye yükseldi. Birisi lansman fiyatının bittiğini söyledi, öyle olabilir.

Çok bütçem yok, 1.000-2.000 lira bandında bildiğiniz daha iyi bir kulaklık varsa çok iyi olur ama bu kulaklık için özellikle fikrinizi istiyorum. Daha önce böyle kaliteli kulaklıklar kullanmadım, o yüzden neyin gerçekten ne kadar dezavantaj olacağından emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi bir şekilde arttırıp attığım linkteki kulaklığı alırsanız bana çok teşekkür edersiniz hocam, ben de aynı şekilde forumda önerenler sayesinde aldım, o kadar memnun kaldım ki benim de insanlara önermem lazım :D

Bütçenizi bir şekilde arttırıp attığım linkteki kulaklığı alırsanız bana çok teşekkür edersiniz hocam, ben de aynı şekilde forumda önerenler sayesinde aldım, o kadar memnun kaldım ki benim de insanlara önermem lazım :D

Ses kalitesi olsun falan, her şeyiyle çok iyi mikrofonundan bahsetmeme gerek bile yok; normalde marka zaten yurt dışında mikrofonlarıyla ünlü.

Ses kalitesi olsun falan, her şeyiyle çok iyi mikrofonundan bahsetmeme gerek bile yok; normalde marka zaten yurt dışında mikrofonlarıyla ünlü.
Aynı fiyata daha iyisi var.

Bu butcelerde kablosuz arayisi yersiz olacaktir hocam. BlackShark v2X'ten iyi kulaklık bulabileceginizi de zannetmiyorum.

Kablolu daha iyi olur hocam haklısınız.
3.000 TL'ye kadar bir bütçem maalesef olmadığı için BlackShark V2 X bana daha uygun. İncelemelerine falan baktım gerçekten güzelmiş.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim çok sağ olun.

Kablolu daha iyi olur hocam haklısınız.
3.000 TL'ye kadar bir bütçem maalesef olmadığı için BlackShark V2 X bana daha uygun. İncelemelerine falan baktım gerçekten güzelmiş.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim çok sağ olun.
2600 tl benim önerdiğim kulaklık.