İki kulaklık da elimde var. Önceden H2002P kullanıyordum. Seninle benzer ses kartı olan bir anakart kullanıyorum. Jacklı kulaklıklarda bence iyi bir ses vermiyor. Tabii üst düzey bir kulaklık kullanmadım.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kabaca ikisinin de içinde ses kartı var yani USB girişliler. H2002P kendine ait sürücüsü var. Onun üzerinden 7.1 vb. açıyorsun. H2002U PRO sürücüsünü ben bulamadım, zaten yeni bir ürün. Ama takınca H2002U PRO diye algılanıyor. H2002P göre tiz sesleri daha iyi veriyor. Ama sürücü farkından dolayı herhalde bilmiyorum. H2002P %20-30 ses yeterken bu kulaklıkda çoğu zaman %50 çekiyorum.
H2002U PRO aslında biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi duruyor.
H2002P mesela mikrofon sabit geliyor, H2002U PRO'da çıkarılabilir şekilde geliyor.
H2002U PRO kumandasında ayrıca ses modu, sesi susturma butonları var.
H2002U PRO'nun kafa kısmı daha ince yani üst kısmı kumaşa benziyor. H2002P plastik olduğundan bir tık daha ağır.
Kablosu da yine H2002P göre bir tık daha iyi, H2002P dolanma sorunu çok yaşanıyordu.
İkisinin de mikrofonunu kullanmadım. Ama videolarda gördüğüm kadarıyla kötü gelmiyordu.
Bu fiyatlara açıkcası ikisinin de üzeceğini sanmıyorum. Ses kasma işi için gayet yeterli ürünler. Razer ürünün sahtesi de çok satılıyor. Yerel satıcıları 2.990 ₺ civarına satıyor. Ona göre de alırken dikkatli olun.