Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 - 2.000 TL
- Makaleler
- 23
Samsung Buds FE.
1000 - 2000 TL aralığında müzik dinlemek için kullanacağım. Bassları iyi olan ve aktif ANC'si olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim. ANC olarak çok iyi olmasa da olur ses kalitesini önceliyorum. Şimdiden teşekkürler.
ANC güzel bir şey istiyorsanız bütçe yükseltilmesi gerekiyor.
(Yüksek bass seviyorsanız bunu alın)
Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds FE TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çoğu kişi ısınma probleminden dolayı şikayette bulunmuş ondan dolayı diğer modellere yöneldim, fe yerine Cmf Buds almak mantıklı mı
Çoğu kişi ısınma probleminden dolayı şikayette bulunmuş ondan dolayı diğer modellere yöneldim, FE yerine Cmf Buds almak mantıklı mı?
Deneyimlemedim ancak bass seviyorsanız (veya hip-hop rap vs. dinliyorsanız) güzel bir tercih gibi duruyor.
teşekkürler öneri için. fe ve cmf arasında kaldım dediğiniz gibi bass için cmf daha çok öneriliyor gibi. büyük ihtimal cmf tercih edeceğimDeneyimlemedim ancak bass seviyorsanız (veya hip-hop rap vs. dinliyorsanız) güzel bir tercih gibi duruyor.
- Makaleler
- 23
CMF Buds Pro 2'yi alin mumkunse.Çoğu kişi ısınma probleminden dolayı şikayette bulunmuş ondan dolayı diğer modellere yöneldim, fe yerine Cmf Buds almak mantıklı mı
öneri için teşekkürler pro 2 bütçemi biraz aşıyor ve siyah renk seçeneği de olmadığı için cmf almaya daha yakınım. bass ve genel olarak ses kalitesi için cmf almam mantıklı mı bu bütçeyle.
- Makaleler
- 23
Evet o da mantikli olur. Fakat ses kalitesi olarak Buds FE'nin gerisinde.öneri için teşekkürler pro 2 bütçemi biraz aşıyor ve siyah renk seçeneği de olmadığı için cmf almaya daha yakınım. bass ve genel olarak ses kalitesi için cmf almam mantıklı mı bu bütçeyle.
USBellekyiyenadam
Uzman
Evet o da mantikli olur. Fakat ses kalitesi olarak Buds FE'nin gerisinde.
Ses seviyesi olarak fark var mı? Benim de aklımda Samsung Buds FE vardı fakat bütçemi hem zorluyor hem de o şekil kulaklıkların kulağımda düzgün bir şekilde duracağını pek sanmıyorum. Deneyip beğenmeyip iade etme şansımda yok. Bir de QCY MeloBuds Pro modeli var. Onunda son ses seviyesini kısık bulanlar var. Ve tasarımını pek beğenmedim. Nothing, bass konusunda daha ön planda diyorlar ve dinlediğim şarkılar bass odaklı biraz daha. Benim için yüksek ses seviyesi daha ön planda açıkçası. Eski Redmi kulaklığımda ses sonda iken de dışarıda ses seviyesi yetersiz geliyordu ve bu canımı sıkıyordu. Sizce Nothing Cmf Buds almam doğru bir tercih olur mu?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-