Hepinize merhaba iyi sosyaller bütçem en fazla 2500TL'ye çıkar, mikrofon kalitesinde üzmeyecek bir kulaklık arıyorum. Sürekli oyun oynayan birisi değilim, video izlerken ya da müzik dinlerken ki ses kalitesi benim için önemli açıkçası şu an aklımda olan modeller ise bunlar.
www.akakce.com
Ya da bunlar yerine indirim bekleyip
www.akakce.com
Bunu mu almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.801,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ya da bunlar yerine indirim bekleyip
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!