1000 TL param var. Şu aralarda hava soğuk. Kışın giyebileceğim spor tarzı ayakkabı önerisi istiyorum. Önceliğim sıcak tutacak, mümkünse su almayacak, uzun süre dayanabilecek, dış görünüş fena olmamalı ancak bu benim için 2. planda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu bütçede Dechatlon markalı ayakkabılar en iyi tercih olur bence. İade sureleri de oldukça güzel.
Bunu mu kast ediyorsunuz?Bu bütçede Dechatlon markalı ayakkabılar en iyi tercih olur bence. İade sureleri de oldukça güzel.
Erkek Outdoor Ayakkabı - Haki - NH50
Erkek Outdoor Ayakkabı - Haki - NH50 null Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Sizlere hafif engebeli zeminlerde yapılan doğa yürüyüşlerinde mükemmel kaymazlık sağlayan rahat ve hafif ayakkabılar sunmak. Hepsi çok uygun fiyata!
Bunu mu kast ediyorsunuz?
Erkek Outdoor Ayakkabı - Haki - NH50
Erkek Outdoor Ayakkabı - Haki - NH50 null Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Sizlere hafif engebeli zeminlerde yapılan doğa yürüyüşlerinde mükemmel kaymazlık sağlayan rahat ve hafif ayakkabılar sunmak. Hepsi çok uygun fiyata!www.decathlon.com.tr
1000-1400 TL civarına dayanıklı ve güzel ayakkabılar var. Cogu kuru havada kullanmak için ama yağmurda da iş görür gibi. Bir de begenmezsen iadesi kolay oluyor.
1000 - 1400 arası uygun gördüğünüz bir ayakkabıyı gönderebilir misiniz?1000-1400 TL civarına dayanıklı ve güzel ayakkabılar var. Cogu kuru havada kullanmak için ama yağmurda da iş görür gibi. Bir de begenmezsen iadesi kolay oluyor.
1000 - 1400 arası uygun gördüğünüz bir ayakkabıyı gönderebilir misiniz?
Ben bunu kullanıyorum.
Erkek Koşu Ayakkabısı - Kırmızı - Jogflow 100.1
Erkek Koşu Ayakkabısı - Kırmızı - Jogflow 100.1 null Yumuşak yapıdaki köpüğü ile darbe emicilik ve hafiflik sağlayan bu koşu ayakkabısı şok dalgalarını benzersiz bir şekilde emer.