*Ürünü satın almadan önce, tuş takımındaki tuş sayısı ve ölçülerini kontrol ederek kendi klavyenizle uyumlu olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile...
300TL üzerine indirim geldiği için Gaming.Gen.TR'ye bakmamıştım. Ama teşekkür ederim. Ayrıca şu anki klavyemin keycapslerine oranla ne kadarlık bir değişim olur?
300TL üzerine indirim geldiği için Gaming.Gen.TR'ye bakmamıştım. Ama teşekkür ederim. Ayrıca şu anki klavyemin keycapslerine oranla ne kadarlık bir değişim olur?
Hocam, Aluxların double shot PBT keycap'leri. Attıklarımda double shot PBT yani hiçbir kalite farkı veya ışık geçirgenlik farkı olmaz.
Şeffaf olan one shotmuş. Şeffafla normal kc arasında nasıl bir kalite farkı var bilemiyorum. Yine de kaliteli olacağını düşünüyorum markası iyi Gameraider.
Hocam, Aluxların double shot PBT keycap'leri. Attıklarımda double shot PBT yani hiçbir kalite farkı veya ışık geçirgenlik farkı olmaz.
Şeffaf olan one shotmuş. Şeffafla normal kc arasında nasıl bir kalite farkı var bilemiyorum. Yine de kaliteli olacağını düşünüyorum markası iyi Gameraider.
Hocam şeffaf istiyorsan alabilirsin güzel keycapsler. Ancak resime bakarsanız büyük enter var. Alux 60'da bildiğim kadar küçük enter var.
Kutu içeriğini sorgulayıp içinden küçük enter da çıkıyor mu diye sorabilirsin. Benim aldığım keycapslerde de o şekilde yapmışlardı farklı boyut aynı tuşlardan vardı.