Geraltın kılıcı 87
Üstün
Amazon'dan önerilirse sevinirim, 300 TL indirim kuponum var. Tamamen beyaz veya mor olmalı.
Silabor'a bakabilirsin, ben de benim Alux 68'e aldım oradan.Amazon'dan önerilirse sevinirim, 300 TL indirim kuponum var. Tamamen beyaz veya mor olmalı.
Silabor'a bakabilirsin, ben de benim alux 68'e aldım oradan.
https://www.trendyol.com/silabor/74...68-mekanik-klavyelerle-uyumludur-p-1064351347
Yok hocam, olmuyor; ikisine de uyuyor.Hocam bütçem 1000TL. Mekanik klavye keycapslerini kullanmak sorun oluyor mu? Mavi renkten sıkıldım.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Hocam, Aluxların double shot PBT keycap'leri. Attıklarımda double shot PBT yani hiçbir kalite farkı veya ışık geçirgenlik farkı olmaz.300TL üzerine indirim geldiği için Gaming.Gen.TR'ye bakmamıştım. Ama teşekkür ederim. Ayrıca şu anki klavyemin keycapslerine oranla ne kadarlık bir değişim olur?
Hocam, GameRaider için sormuştum. 400TL'ye geliyor çünkü.Hocam, Aluxların double shot PBT keycap'leri. Attıklarımda double shot PBT yani hiçbir kalite farkı veya ışık geçirgenlik farkı olmaz.
Şeffaf olan one shotmuş. Şeffafla normal kc arasında nasıl bir kalite farkı var bilemiyorum. Yine de kaliteli olacağını düşünüyorum markası iyi Gameraider.
GameRaider Cherry Single Shot PC (Full Set) Beyaz Şeffaf Türkçe Keycap Set : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GameRaider Cherry Single Shot PC (Full Set) Beyaz Şeffaf Türkçe Keycap Set : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam şeffaf istiyorsan alabilirsin güzel keycapsler. Ancak resime bakarsanız büyük enter var. Alux 60'da bildiğim kadar küçük enter var.Hocam, GameRaider için sormuştum. 400TL'ye geliyor çünkü.