Merhabalar, başlıkta da gördüğünüz gibi maks bütçem 1.000 TL olacak şekilde bilgisayarda kullanabileceğim bir gamepad arıyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim: öyle aşırı fazla gamepad kullanan birisi değilim, sadece FIFA ve eFootball tarzı oyunları arkadaşlarımla oynamak için kol istiyorum. Yani anlayacağınız fazla kullanmayacağım bir ürün için fazla para vermek istemiyorum. Markası önemli değil ama beni üzmeyecek, kronik sorunları olmayan, çabuk bozulmayan bir gamepad istiyorum. Bu istediğim özellikler dahilinde en ucuz alabileceğim gamepad nedir? Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Bu model için tarihi eser, almayın diyorlar forumlarda. Yoksa aklımda vardı.
Bu model için tarihi eser, almayın diyorlar forumlarda. Yoksa aklımda vardı.
450 liraya kadar düşmüştü geçen şu an 850 lira olmuş. 450 liraya tekrar yakalayabilirsen alınabilir bence.
Mart 2024 civarı satın aldım F310 modelini. 985 saat FC24 oynadım, yeri geldi Forza Horizon 5 gibi yarış oyunları ve ETS2 de oynadım. Asetto Corsa'da süre yapmaya çalışırken beni tatmin etmemeye başladı. Daha hassas daha kararlı bir gamepade ihtiyacım olduğunu fark ettim ciddi yarışlarda. İhtiyaçlarınıza göre F310 hala fiyatına göre iyi iş çıkaran bir ürün bana göre.Bu model için tarihi eser, almayın diyorlar forumlarda. Yoksa aklımda vardı.
Valla bir tık pahalı hocam şu an fiyatı, uyguna bulabilirsem olur.Mart 2024 civarı satın aldım F310 modelini. 985 saat FC24 oynadım, yeri geldi Forza Horizon 5 gibi yarış oyunları ve ETS2 de oynadım. Asetto Corsa'da süre yapmaya çalışırken beni tatmin etmemeye başladı. Daha hassas daha kararlı bir gamepade ihtiyacım olduğunu fark ettim ciddi yarışlarda. İhtiyaçlarınıza göre F310 hala fiyatına göre iyi iş çıkaran bir ürün bana göre.