1.000 TL fare önerisi

Bütçe
1.000 TL
Yer
Turkiye
SteelSeries Prime kullanıyordum arızalanınca aynı ürün kalmadığı için 659TL üzerinden iade aldım. Kablosuz bir modele geçmeli miyim sizce bu fiyatlarda? Ne önerirsiniz?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-lenovo-legion-gy51h47351-m300s-rgb-oyuncu fiyati,328242301.html

Bunu öneririm. Eğer bütçe biraz daha artarsa da kablosuza geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
SteelSeries Prime kullanıyordum arızalanınca aynı ürün kalmadığı için 659TL üzerinden iade aldım. Kablosuz bir modele geçmeli miyim sizce bu fiyatlarda? Ne önerirsiniz?

Claw tutuyorsanız XM1r fena tercih değil. Bu arada 1000 liraya kablosuz zor, 2K bandına çıkmanız gerekir herhalde.

Claw tutuyorsanız XM1r fena tercih değil. Bu arada 1000 liraya kablosuz zor, 2K bandına çıkmanız gerekir herhalde.
1000TL altında fiyatta bulamadım 1800 civarı fiyatlarda doğrudur değil mi?

Yurt dışından almaya değer mi hocam? Sıkıntılı gelir ise tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Bu ürün hakkında yorumu olan var mı peki? Mağazalarda da görmüştüm sanki hiç öneren yok gibi geldi fiyatına göre?

Son düzenleme:
Hocam bu siteden ürünü göndermiyolarmış Türkiyeye isterseniz farklı yerlerden stok bekleyebilirsiniz. Eğer hafif bir mouse istiyorsanız bu mouseyi öneriyorum hocam.

Hocam bu siteden ürünü göndermiyolarmış Türkiyeye isterseniz farklı yerlerden stok bekleyebilirsiniz. Eğer hafif bir mouse istiyorsanız bu mouseyi öneriyorum hocam.
Benim için pek önemli değil hafif olması kullanılabilir olsun kaliteli hissettirsin yeterli. Dediğiniz gibi stok bulursam bakacağım teşekkürler. Şu an sanırım aklıma yatan Razer Cobra almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…