SteelSeries Prime kullanıyordum arızalanınca aynı ürün kalmadığı için 659TL üzerinden iade aldım. Kablosuz bir modele geçmeli miyim sizce bu fiyatlarda? Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
RapidLemming955
Yetkin
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-lenovo-legion-gy51h47351-m300s-rgb-oyuncu
fiyati,328242301.html
Bunu öneririm. Eğer bütçe biraz daha artarsa da kablosuza geçebilirsiniz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
SteelSeries Prime kullanıyordum arızalanınca aynı ürün kalmadığı için 659TL üzerinden iade aldım. Kablosuz bir modele geçmeli miyim sizce bu fiyatlarda? Ne önerirsiniz?
Claw tutuyorsanız XM1r fena tercih değil. Bu arada 1000 liraya kablosuz zor, 2K bandına çıkmanız gerekir herhalde.
shiru
Uzman
Kendimde kullanıyorum öneririm hocam.
tr.aliexpress.com
Deluxe M800 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi Bluetooth Üç Modlu Bağlantı 26000 DPI Huano Pembe PC Gamer Için Makro Fareleri Anahtarları - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
1000TL altında fiyatta bulamadım 1800 civarı fiyatlarda doğrudur değil mi?Claw tutuyorsanız XM1r fena tercih değil. Bu arada 1000 liraya kablosuz zor, 2K bandına çıkmanız gerekir herhalde.
Yurt dışından almaya değer mi hocam? Sıkıntılı gelir ise tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum açıkcası.Kendimde kullanıyorum öneririm hocam.
![]()
Deluxe M800 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi Bluetooth Üç Modlu Bağlantı 26000 DPI Huano Pembe PC Gamer Için Makro Fareleri Anahtarları - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu ürün hakkında yorumu olan var mı peki? Mağazalarda da görmüştüm sanki hiç öneren yok gibi geldi fiyatına göre?
Son düzenleme:
Benim için pek önemli değil hafif olması kullanılabilir olsun kaliteli hissettirsin yeterli. Dediğiniz gibi stok bulursam bakacağım teşekkürler. Şu an sanırım aklıma yatan Razer Cobra almakHocam bu siteden ürünü göndermiyolarmış Türkiyeye isterseniz farklı yerlerden stok bekleyebilirsiniz. Eğer hafif bir mouse istiyorsanız bu mouseyi öneriyorum hocam.
Ben de Ss prime'den geçtim güzel.Benim için pek önemli değil hafif olması kullanılabilir olsun kaliteli hissettirsin yeterli. Dediğiniz gibi stok bulursam bakacağım teşekkürler. Şu an sanırım aklıma yatan Razer Cobra almak