Şu an Razer DeathAdder Essential ve SteelSeries Prime farem var. Aktif olarak SteelSeries Prime kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum hafif ve SteelSeries Prime gibi ele tam oturan gaming mouse önerisi var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?berkay.yldrm0
Uzman
Rival 3
Bütçe 500-1000 TL arası.
Aklıma o geldi evet kronik sorunları var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
berkay.yldrm0
Uzman
Bütçe 500-1000 TL arası.
Hayır ben 3 sene önce BİM'den aldım hala taş gibi duruyor.
Hayır ben 3 sene önce BİM'den aldım hala taş gibi duruyor.
O zaman buna bir bakayım. Aklım da bir de Razer Cobra var.
Kronik sorunu mevcut. LOD sorunu, çift tıklama sorunu. Prime çok daha iyi, seviye düşürmüş olacaksınız.Bütçe 500-1000 TL arası.
berkay.yldrm0
Uzman
Bakın derim sorun yaşamassınız memnun kalırsınız zaten uygulamasında kolayca ayarlanıyor estetik bir mouse.O zaman buna bir bakayım. Aklım da bir de Razer Cobra var.
3 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım 2 3 arkadaşımdada var böyle bir sorun yok.Kronik sorunu mevcut. LOD sorunu, çift tıklama sorunu. Prime çok daha iyi, seviye düşürmüş olacaksınız.
Haklısın pek bilgim yok o yüzden sizden tavsiye alayım dedim. Peki hocam Razer Cobra nasıldır? SteelSeries Prime alırken görmüştüm ama o zaman bütçemi aşmıştı.Kronik sorunu mevcut. LOD sorunu, çift tıklama sorunu. Prime çok daha iyi, seviye düşürmüş olacaksınız.
Kablosu kumaş bile değil. Siz karşılaşmadınız diye sorunsuz olmuyor ürün.Bakın derim sorun yaşamassınız memnun kalırsınız zaten uygulamasında kolayca ayarlanıyor estetik bir mouse.
3 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım 2 3 arkadaşımdada var böyle bir sorun yok.
Razer Cobra gayet kaliteli bir ürün.Haklısın pek bilgim yok o yüzden sizden tavsiye alayım dedim. Peki hocam Razer Cobra nasıldır? SteelSeries Prime alırken görmüştüm ama o zaman bütçemi aşmıştı.
Elime uyar ise deneyip alayım bakalım teşekkürler.Kablosu kumaş bile değil. Siz karşılaşmadınız diye sorunsuz olmuyor ürün.
Razer Cobra gayet kaliteli bir ürün.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-